Hoşgeldiniz  

TEKİROVASPOR ADLİYEYE 2-0 YENİLDİ

SEMİH KÖKEN | 21 Nisan 2014 | Spor, Yaşam A- A+

Ankara deplasmanında Adliyespor ile karşı karşıya gelen Tekirova Belediyespor, 2-0 mağlup oldu. Grubunda 12’inci sıraya gerileyen Tekirova, son maçını gelecek hafta evinde oynayacak.

TFF Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Tekirova Belediyespor, deplasmandaki son maçı için Ankara’ya gitti. Mavi beyazlı ekip, Adliyespor ile karşılaştı.
Ankara Yenimahalle Hasan Doğan Stadı’nda dün saat 14.30’da başlayan karşılaşmayı, Mustafa Kürşad Filiz, Şaban Kambur ve Tunay Ateş hakem üçlüsü yönetti.
Tekirova Belediyespor sahaya, Doğan Özcan, Doğa İşeri, Mustafa Altun, Baran Yardımcı, Celal Celebi, Mustafa Acar, Ali Erdem Avucaner, Umut Aslan, Oğuz Saltabaş, Muhammet Hastürk ve Tahir Kurtuluş ilk 11’i ile çıktı. Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Adliyespor, 30’uncu dakikada geliştirdiği atakta, Fahri Genç’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarı Adliyespor’un üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunun kontrolünü ele alan Adliyespor, 52’inci dakikada onur Algül’ün attığı golle farkı ikiye çıkardı ve skoru da 2-0 yaptı. 90 dakika sonunda Tekirova Belediyespor, üç puanı rakibi Adliyespor’a kaptırdı. Grupta 42 puanla 12’inci sırada yer alan Tekirova, gelecek hafta Pazar günü Dr. Fehmi Öncel Stadı’nda, 51 puanla 8’inci sırada yer alan Sivas Dört Eylül Belediyespor ile oynayacak.tekirova-adliyelik2d749ff8b61a9dfc9e88 3431

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle