Hoşgeldiniz  

Taraftarlardan Antalyaspor’a Yemek

SEMİH KÖKEN | 30 Ekim 2014 | Spor A- A+

Yemekte konuşan Antalyaspor Grup 1966 Taraftar Derneği Başkanı Yılmaz Yıldız, takımın başarılı oyununu tebrik ederek, “Takımımız aldığı sonuçlarla bizi mutlu ediyor. Ben oyuncu arkadaşlarımıza bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Bu mücadelemizi sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Bu azim ve çalışkanlığın sonunda başarı gelecek. Futbolcularımızın bizi sezon sonunda şampiyon yapacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.

KORUKIR’DAN ELEŞTİRİLERE TEPKİ

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır ise geride kalan 7 haftayı değerlendirerek, zirve mücadelesi veren takımın eleştirilmesine tepki gösterdi. Takımı ile gurur duyduğunun altını çizen Korukır, “Bu takım 90 dakikanın 75 dakikasında gol arıyorsa, çok gol pozisyonuna giriyor ve izleyenlere keyif veriyorsa, son 15 dakikayı sorun görenlerin kendi düşünceleridir. Eleştiriler olacaktır tabii ki. Ama ben bu eleştirilerin bazılarını iyi niyetli bulmuyorum” dedi.

“FUTBOLCULARIN HAKKI YENMESİN”

‘Deplasmanda alınan 3 beraberlik ve 1 galibiyeti nasıl yorumlarsınız?’ sorusuna, Korukır şöyle yanıt verdi:

“Çok iyi yorumluyorum. Deplasmandan alınan 3 puanı bir kenara bırakırsak 6. sıradayız. Demek ki alınan 1 puan bile çok değerli. Şu an lig biterse ne oluyor? Şampiyon oluyorsunuz. Bizi şampiyon adayı olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor gösteriliyordu. Şu an lig bitse onlar küme düşüyor. Bizim takımımıza lütfen destek olalım. Bizim şu anda utanılacak değil, takdir edilecek çok yönümüz var. Ama başka arayışlar içine girmek de doğru değil. Bu yorumlara oyuncular gülüyor. Kimse bahsetmiyor ama bu takım, en fazla gol atan takım, ligdeki namağlup takımlardan birisi, şimdi ilk haftadan beri ‘Biz varız’ diye bir iddia ortaya koyuldu. Bu futbolcuların hakkını yememek lazım. Eleştiri yapılırken, o futbolcuların hakkı yenmemelidir. Ben zaten kendimin eleştirilmesine alıştım. İyi niyetli eleştirilere saygı duyuyorum. Antalyaspor takımı tesadüfen mi gol pozisyonuna giriyor? Adana Demirspor takımı ile berabere kaldık, eleştirildik. Demek ki biz çok iyi takımız.”

“DIARRA’NIN DURUMU MAÇ GÜNÜ BELLİ OLACAK”

Korukur, Diarra’nın durumunun maç gününde belli olacağını belirterek, “Gelişmeler iyi. Durumu yüzde 80 olmazsa oynatmam. Bir maçı kazanalım diye futbolcu kaybedemeyiz. Hiçbir sıkıntımız yok. Çok da iyi gidiyoruz. Bütün oyuncularıma güveniyorum” şeklinde konuştu.

Korkukır, kendilerini destekleyen taraftar grubunun az ama öz olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle