Hoşgeldiniz  

Şimşek’ten Taraftara Çağrı

SEMİH KÖKEN | 16 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek, Osmanlıspor maçında güzel futbol oynayıp maçı kazanmak istediklerini belirterek, “Bu maçta taraftara ihtiyacımız var. 5-10 bin taraftarın takımı 90 dakika desteklemesiyle birlik beraberlik oluruz ve maçtan alnımızın akıyla çıkarız” dedi.

Süper Lig’e yükselmeyi hedefleyen Antalyaspor’da pazar günü oynanacak Osmanlıspor maçı hazırlıkları devam ediyor. PTT 1. Lig’de 2’nci sıradaki Osmanlıspor’un 5 puan gerisinde 4’üncü sırada yer alan Antalyaspor, maçı kazanarak puan farkını 2’ye düşürmek istiyor. 3’üncü sıradaki Adana Demirspor’un da ligde kalma mücadelesi veren Bucaspor ile oynayacağı maçta puan kaybetmesini bekleyen kırmızı beyazlı takım, maça galibiyet parolasıyla çıkacak.

Antrenör Yusuf Şimşek, Osmanlıspor karşılaşmasının final maçı olduğunu söyledi. Gol yemeden gol ve goller atmak istediklerini belirten Şimşek, Osmanlıspor karşısında Antalyaspor’un güzel futbol oynayarak 3 puan kazanmasını hedeflediklerini kaydetti. Şimşek, maçta Antalyaspor taraftarının tribünü doldurmasını istedi.

Osmanlıspor maçında taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Şimşek, “Bu maçta taraftarımızı bekliyoruz. Taraftarımızın tribünü doldurup bizi desteklemesi gerekiyor. Onlar Antalyasporlu ise ben de Antalyasporluyum. Antalya’nın çocuğuyum ben, ligi ikinci sırada bitireceğimize çok inanıyorum. 5-10 bin taraftarın takımı 90 dakika desteklemesiyle birlik beraberlik oluruz ve maçtan alnımızın akıyla çıkarız. Elazığ’a daha inançlı gideriz. Önce bu maçı almamız gerekiyor. Antalya’da yaşayan Antalya’dan ekmek yiyen kişilerin bizi ve futbolcularımızı desteklemesini istiyoruz” diye konuştu. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle