Hoşgeldiniz  

Şimşek, yönetime rapor sunacak

Semih Köken | 09 Kasım 2015 | Spor A- A+

SPOR Toto Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşayan Antalyaspor’da antrenör Yusuf Şimşek, yönetime hazırladığı raporu sunacak. Yönetim de takımdaki bazı olumsuz tespitleri Şimşek ile görüşecek.

Ligde son 7 haftayı 6 puanla tamamlayan Antalyaspor’da taraftarın tepki gösterdiği antrenör Yusuf Şimşek, hazırladığı raporu yönetime sunacak. Şimşek raporunda beklenmedik puan kayıplarının nedeni ve takımın performans değerlendirmesini yönetime verecek. Yönetim kurulu üyeleri takımdaki olumsuz tespitleri ve önerilerini Şimşek ile görüşecek.

SPOR TOTO SUPER LIG'DE SON HAFTALARDA PUAN KAYIPLARI YASAYAN ANTALYASPOR'DA ANTRENOR YUSUF SIMSEK, YONETIME HAZIRLADIGI RAPORU SUNACAK. YONETIM DE TAKIMDAKI BAZI OLUMSUZ TESPITLERI SIMSEK ILE GORUSECEK.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, son üç maça bakıldığında alınan sonuçların beklentileri karşılamadığını belirtti. Antalyaspor’un Süper Lig tarihinde belki de en iyi 11 haftasını tamamladığına değinen Ceylan, kırmızı beyazlıların dünyaca ünlü Eto’o transferi ve yıldız oyuncuları ile sezona çok iyi başladığını söyledi. Antalyaspor’un ilk haftalardaki performansı ile elde edilen iyi sonuçların beklentileri yükselttiğini vurgulayan Ceylan, son haftalardaki istenmeyen kötü sonuçların da taraftarda hayal kırıklığı oluşturduğuna değindi.

Son üç maça bakıldığında taraftarın mutsuz ve hayal kırıklığı yaşamakta haklı olduğunu kaydeden Ceylan, Kayserispor maçını Antalyaspor’un bu sezon oynadığı en iyi oyunlarından biri olarak değerlendirdi. Antalyaspor camiasının uzun yıllar olmadığı kadar takımın arkasında ve destek verdiğini aktaran Ceylan, “Olumlu sonuçlarda hemen sevinme ve övgü dozunun abartılmaması gerektiği gibi birkaç olumsuz sonuçtan sonra da mutsuzluğa, olumsuzluğa kapılmak ve yermenin de dozunun abartılmaması gerekir. İstediğimiz sonucu alamasak da Antalyaspor çok güçlü bir kadroya iyi bir teknik heyet ve yönetime sahip. Antalyaspor, daha iyi sonuçlar almaya başlayacaktır” diye konuştu.

Taraftarın antrenör Yusuf Şimşek’e tepkisi hakkında değerlendirme yapan Ceylan, “Antalyaspor yönetim kurulu her zaman istikrardan yana. Başarının istikrardan geleceğine inanıyoruz. Futbol takımımızın sportif başarıları sonucunda değerlendirme yapmak üzere teknik heyetimizden bugün rapor alacağız. Yönetim kurulu olarak bizim de bazı tespitlerimiz ve önerilerimiz olacak. Bu kapsamda gerekli düzeltmeleri yaparak ilerlemeyi öngörüyoruz” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle