Hoşgeldiniz  

Şimşek: Galatasaray maçında kazanan biz olacağız

Semih Köken | 12 Kasım 2015 | Spor A- A+

ANTALYASPOR teknik soumlusu Yusuf Şimşek, Galatasaray maçına galibiyet hedefiyle hazırlandıklarını belirterek, “Kayseri’de kaybettiğimiz 2 puanı Galatasaray maçında 3 puan olarak telafi edeceğiz. Kazanan biz olacağız” dedi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, 21 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına devam etti. Hasan Subaşı Tesisleri’nde antrenör Yusuf Şimşek yönetimindeki antrenmanda kırmızı beyazlılar, koşu, top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Antrenmanda Yusuf Şimşek, futbolcularını sık sık çabuk ve hızlı oynamaları yönünde uyardı. Hafif soğuk algınlığı nedeniyle antrenmanda durgun olduğu gözlenen Kamerunlu golcü Samuel Eto’o maçtaki bir pozisyonda Kadir ile çarpışarak kısa süreli sakatlık yaşadı. Antrenmana göz nezlesi nedeniyle Diego katılmadı. Kvesiç ise takımdan ayrı koşu yaptı. Galatasaray maçı öncesi Antalyasporlu futbolcular antrenmanda hırsıyla dikkati çekti.

TELAFİ EDECEĞİZ

Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yusuf Şimşek, 3 puan kazanma hedefiyle Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ettiklerini belirtti. Kayserispor beraberliği sonrası takımda moral bozukluğu oluştuğunu ve futbolcularının motivasyonunu hızla yukarı çıkarmak zorunda olduklarına değinen Şimşek, “Galatasaray maçıyla ilgili tek düşüncemiz galibiyet. Kayseri’de kaybettiğimiz 2 puanı Galatasaray maçında 3 puan olarak telafi edeceğiz” dedi.

KAYBETMİŞ GALATATASARY VAR

Galatasaray maçında galibiyeti istediklerini vurgulayan Yusuf Şimşek, “Galatasaray’ın Çaykur Rizespor’a yenilmesi nedeniyle zor bir maç olacak. Kaybetmiş Galatasaray var. Bu maçta da kaybederse daha sıkıntılı durumlar olabilir. Biz de aynı şeyi düşünüyoruz. Üç neticeli oyun olmasına rağmen biz sadece galibiyeti düşünüyoruz. Kazanan biz olacağız” diye konuştu.

ETO’O BİZİM İÇİN KOZ

Eto’o’nun Süper Lig’de şu anda gol krallığı yarışında zirvede yer aldığına dikkati çeken Şimşek, Galatasaray maçında tüm futbolcularının kazanmak için Antalyaspor adına bir koz olacağını söyledi. Eto’o’nun ligde 9 gol attığını hatırlatan Şimşek, “Kaçırdıkları da var onları da atsa 14-15 olmuştu. Eto’o bizim için koz. Ama diğer futbolcular da Eto’o’ya yardımcı oyuncular” dedi.

EGO YARIŞINA GİRECEK HALİM YOK

Eto’o’nun Antalyaspor’a transferi sürecinde insanların kafasında ‘Eto’o oynar mı? Yusuf hoca oynatır mı? Anlaşabilir mi’ şeklinde soru işaretleri bulunduğunu dile getiren Şimşek, kendisinin de bu yönde düşüncelere sahip olduğunu, ama zamanla görüşünün değiştiğini aktardı. Eto’o ile ilk tanışmasını anlatan Şimşek, şunları söyledi:

“İlk tanıştığımda da bende rahatlama oldu. Adamın yaklaşım tarzı, konuşması, samimiyeti, saygısı güzeldi. Biz de ona hocalık taslamadan bütün futbolcularla olduğu gibi arkadaşça, dostça davranıyoruz. Eto’o ile de aynı şekilde konuştuk. ‘Seninle ego yarışına girecek halim yok. Amacımız Antalyaspor’un başarılı olması’ dedik. Mutluyuz.”

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle