Hoşgeldiniz  

Samuel Eto Antalyaspor’u bu hale getirdi

SEMİH KÖKEN | 30 Haziran 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Türkiye Süper Lig’inde 2015-2016 sezonu 1. transfer ve tescil dönemi Haziran ayında start alırken, bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Antalyaspor dünyaca ünlü Kamerunlu golcü futbolcu Samuel Eto’o’yu transferinin ülke ve dünya basınında geniş bir şekilde yer almasına neden olmuştu.

Medya Takip Ajansı Interpress’in yaptığı araştırmada, transfer döneminin ilk ayında spor sayfalarında Antalyaspor’un 3.612 kez haber olduğu belirlenirken, bu haberler arasında başta Eto’o’nun transferi olmak üzere toplam 1.549 transfer haberiyle gündeme geldiği de saptandı.

Eto’o ve Ronaldinho transferin gözdesi

Geçtiğimiz sezon Türkiye 1. Lig’inde mücadele eden ve bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselmeyi başaran Antalyaspor’da Başkan Gültekin Gencer ve transfer komitesinin yoğun çalışmaları sonucu kısa zamanda Kırmızı-Beyazlı renklere imza atan Samuel Eto’o, 300’den fazla haber ile yazılı basında gündeme gelirken, Antalyaspor’un transfer gündeminde olan Dünyaca ünlü bir diğer futbolcu Brezilyalı Ronaldinho’nun da takıma kazandırılma çalışmalarının da spor sayfalarında geniş bir şekilde yer almaya devam ettiği de aynı araştırmada ortaya çıktı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle