Hoşgeldiniz  

Rios ve Himeros otelleri Antalyaspor un yanında

Semih Köken | 23 Ağustos 2018 | Spor A- A+

Rios ve Himeros otelleri Antalyaspor un yanında

SNT Rios ve SNT Himeros Otelleri bir ilki gerçekleştirerek, Antalyaspor’a destek amaçlı 20 koltuklu VİP loca satın almış ve Antalyaspora katkıda bulunmuştu.

Bu hafta sonu Antalya Arenada  yapılan Antalyaspor  ve Konyaspor Maçında  SNT GRUP Locasının konuğu Kemer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül dü.

Antalya’da ve İstanbul’da yatırımları bulunan ve hizmetleriyle ön planda olan SNT Grup Otelleri Antalyaspor’a destek amaçlı 2018/2019 lig sezonu için 20 koltuktan oluşan VİP locayı satın alarak hizmete sunmuştu .Bu hafta sonu Antalya Arenada  yapılan Antalyaspor  ve Konyaspor Maçında  SNT GRUP Locasının konuğu Kemer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül dü. Gül “İlk kez Bu sahaya geliyorum Sedat beyi bu girişiminden dolayı tebrik ediyorum bu davranışı diğer otelci arkadaşlarımıza da örnek olur diye düşünüyorum. Antalyaspor a da başarılar diliyorum” dedi.

SNT Grup Yönetim Başkanı Sedat bey: “ Antalya ve İstanbul’da hizmet sunmuş olsak da asıl kazancımızı Antalya’dan sağlamaktayız ve Antalya’nın tek takımı olan Antalyaspor’a her zaman destek olmaya hazırız. Biz küçük de olsa bu destekle Antalyaspor’un yanında olduğumuzu göstermek istedik bu gün locamızın ilk günü ve bizleri onurlandıran Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül beye teşekkür ederiz ” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle