Hoşgeldiniz  

Önemli Maça Davet!

SEMİH KÖKEN | 12 Ekim 2019 | Spor A- A+

Önemli Maça Davet!

Kemer Spor Kulüp Başkanı Ahmet Öncelik, Kemer Sporun Pazar günü oynayacağı Erbaa Spor karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada Futbola gönül vermiş tüm sporseverleri maça beklediklerini söyledi.
Maç; Pazar Günü Saat 14.30 Kemer İlçe Stadında
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig Antalya-Kemer temsilcisi Kemer Spor 2003 13 Ekim Pazar günü kendi sahasında önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. 3. Ligde mücadele eden Kemer Spor Futbol takımının zorlu müsabakası öncesi Başkan Ahmet Öncelik açıklama yaparak Tokat Erbaa Spor ile oynanacak karşılaşmaya ilçedeki tüm sporseverleri davet etti. Tekirova stadından alınarak Kemer İlçe Stadında çalışmalarını ve maçlarını sürdüren ve ilginin artmasına vesile olan 3.ligin Kemer Temsilcisi, ligin 8. haftasında Tokat Erbaa Sporu Kemer İlçe Stadında konuk edecek.13 Ekim Pazar günü saat 14.30’da maça çıkacak Kemer Spor futbol takımı sahadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.
Başkan Öncelik son olarak; “Pazar günü oynanacak olan bu önemli karşılaşmaya tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Futbol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyor, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle