Hoşgeldiniz  

Okullar Ligi’nde voleybol ve basketbol şampiyonları belli oldu‏

SEMİH KÖKEN | 11 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de ilk olarak hayata geçirdiği Okullar Ligi’nde voleybol ve basketbol branşlarında şampiyonlar belli oldu.

Voleybol Şampiyonu Muratpaşa Lisesi olurken Basketbol Şampiyonluk kupasını ise Saime Salih Konca Lisesi kaldırdı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gençleri spora teşvik etmek ve spor alt yapısı oluşturmak üzere Türkiye’de ilk olarak hayata geçirdiği Liselerarası Okullar Ligi’nde voleybol ve basketbol final karşılaşmaları Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçlar, izleyenlere heyecanlı saatler yaşattı. Lise öğrencileri de tribünlerde okullarına destek oldu.

Karşılaşmalarda ilk olarak genç voleybolcular sahaya çıktı. Muratpaşa Spor Lisesi ve Türk Telekom Anadolu Lisesi’nin karşı karşıya geldiği maç son dakikaya kadar çekişmeli geçti. Skorda 2-2 ‘lik eşitlik bozulmazken, 5’nci setin sonunda voleybol finalini Muratpaşa Spor Lisesi kazandı. Basketbol finalindeyse Adem Tolunay Anadolu Lisesi ile Saime Salih Konca Lisesi karşı karşıya geldi. Saime Salih Konca Lisesi, rakibini mağlup etmeyi başararak şampiyonluk ipini göğüsledi. Şampiyonluğa uzanan takımlar, büyük sevinç yaşadı. 6 aydır devam eden ligde futbolun şampiyonu ise 8 Mayıs Cuma günü belli olacak.okullar ligi ÅŸampiyonluk maçları (3) - Kopya - Kopya okullar ligi ÅŸampiyonluk maçları (4) - Kopya okullar ligi ÅŸampiyonluk maçları (5) - Kopya okullar ligi ÅŸampiyonluk maçları (6)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle