Hoşgeldiniz  

Okullar Ligi’nde müthiş futbol finali‏

SEMİH KÖKEN | 20 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de ilk olarak hayata geçirdiği Liselerarası Okullar Ligi, oldukça çekişmeli geçen futbol finalleriyle sona erdi. Voleybol şampiyonu Muratpaşa Spor Lisesi, futbolda da şampiyon oldu. Basketbol şampiyonluğunu ise Saime Salih Konca Lisesi kazandı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Okullar Ligi’ futbol kategorisi muhteşem final maçlara sahne oldu. Nefes kesen ve sürpriz sonuçların yaşandığı final karşılaşmaları Park Antalya Spor Tesislerinde gerçekleşti.

PENALTILAR BELİRLEDİ

Futbol Küçükler Grubu finalinde, Muratpaşa İmam Hatip Orta Okulu’nu penaltılarda 5-4 mağlup eden “Mecdude Başakıncı Orta Okulu”, Yıldızlar Grubu finalinde Aslanlar Orta Okulu’nu 4-3 yenen “Naciye Havva Manavuşak Orta Okulu” şampiyonluğa adını yazdırdı. Müthiş çekişmenin yaşandığı Gençler Grubu Finali’nde ise Muratpaşa Anadolu Lisesi’ni 2-0 mağlup eden “Muratpaşa Spor Lisesi” şampiyonluğu göğüsleyen takım oldu.

MURATPAŞA SPOR LİSESİ’NDEN 2 ŞAMPİYONLUK

Okullar Ligi’nin voleybol ve basketbol şampiyonları ise geçen hafta belli olmuştu. Futbolun şampiyonu Muratpaşa Lisesi voleybolda da şampiyonluğa uzanmıştı. Basketbolda ise

şampiyonluğu Saime Salih Konca Lisesi elde etmişti.okullar ligi futbol finalleri (2) okullar ligi futbol finalleri (3) okullar ligi futbol finalleri (6) okullar ligi futbol finalleri- muratpaÅŸa spor lisesi (5) okullar ligi futbol finalleri muratpaÅŸa spor lisesi

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle