Hoşgeldiniz  

Kulüpten aidat borcu uyarısı

Semih Köken | 20 Kasım 2015 | Spor A- A+

ANTALYASPOR Kulübü Derneği, üç yıldır üyelik aidatını ödemeyen üyelerin, Aralık ayı sonuna kadar aidat borcunu ödememeleri halinde üyelikten çıkarılacağını duyurdu.

Antalyaspor Kulübü Derneği’nden yapılan yazılı açıklamada, geçen yıl yapılan genel kurulda dernek tüzüğünün Dernekler Kanunu’na uygun olarak yeniden revize edildiği hatırlatıldı. Kanuna göre, üyelerin aidatı Aralık ayı sonuna kadar ödemekle esas olduğu vurgulanan açıklamada, iletişim adresine yazılı yapılan tebligata veya kulübün resmi internet sitesinde duyurulmasına rağmen aidatını 3 yıl ödememenin üyelikten çıkarılma sebebi olduğu anlatıldı. Açıklamada, kanunda olağan veya olağanüstü toplantının yapılacağı yıl hariç olmak üzere gecikmiş, yıllık aidat borcu olanların da genel kurula katılamazlar hükmü yer aldığı belirtildi. Açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“Yukarıda açıklanan nedenlerle aidat borcu olan kulüp üyelerimizin 31 Aralık 2015 tarihinden önce borçlarını ödemeleri ve ödeme makbuzunda adı, soyadı ve T.C. kimlik numarasının yazılı olmasına özen göstermeleri gerekmektedir.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle