Hoşgeldiniz  

Kemerspor’da imzalar atılmaya başladı

SEMİH KÖKEN | 03 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kemerspor şampiyonluk hedefiyle girdiği 2015-2016 sezonunda yeni transferlerine imzaları attırmaya başladı. Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde yakaladığı çıkışla Play-Off’un kapısından dönen Gökmaviler’de Başkan İsmail Selami Minta Olağan Genel Kurulda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmişti.

Yeni sezonda takımı yeniden Teknik Direktör Tuğrul Metin ve ekibine teslim eden Kemerspor Yönetimi, teknik ekibin raporları doğrultusunda takımda kalmasını istediği oyuncuları kadrosunda tutarak takıma yeni takviyeler yapılmaya başladı.

 Yaklaşan sezon öncesinde iki etaptan oluşacak kamp döneminde hazırlıklarını sürdürecek olan Gökmaviler, takıma katılan yeni oyunculara Tekirova’daki tesislerinde imza töreni düzenledi.

Gerçekleşen imza törenine Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta, Kemer Tekirovaspor Onursal Başkanı ve Kemer Belediye Başkanı, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Kemerspor Başkan Yardımcısı Durmuş Can, Yönetici Mustafa Kılıç, Yönetici M. Atila Akbaş, Yönetici Mustafa Pelit de yer aldı.

İlk olarak iç transferde yeniden Kemerspor’la anlaşan (Kaptan) İsmail Şener ve Volkan Can imzaladılar.

Dış transferde ise Ahmet Burak Kömürcü, Tahir Türker, Kemal Can Gürel, Çağhan Özuz ve Barış Sağır ile anlaşan Gökmaviler imzalarını atarak Kemerspor kadrosuna dahil oldular.

Tek tek atılan imzaların ardından topluca fotoğraf çektiren yönetici ve oyuncular başarı dileklerinde bulundu.

Kemerspor Başkanı ismail Selami Minta yaptığı açıklamada; “Bu yıl hedeflerimiz oldukça yüksek, geçtiğimiz yıl play-off’un kapısından döndük, bu yıl ise şampiyonluk istiyoruz. Kemer ve Kemerspor markasının daha da yükselmesini sağlamak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İkinci lig yolunda teknik ekibimizin raporları doğrultusunda iç ve dış transferde ilk imzalarımızı bugün hayırlısıyla attık. Şampiyon Kemerspor için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. İmza töreninin ardından ilk etap kamp dönemi başlıyor, tüm oyuncularıma başarılar diliyorum” dedi.

Gerçekleşen konuşmaların ardından yöneticiler, teknik ekip ve oyuncuları kamp yapacakları Bucak Tefenni’ye uğurladı. (Kemerspor Basın Servisi)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle