Hoşgeldiniz  

KEMERSPOR YETENEK AVINDA

SEMİH KÖKEN | 12 Haziran 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Spor A- A+

Gerçekleşecek seçmelere katılmak isteyen sporcular en geç 16 Haziran 2105 günü saat 12.00’a kadar Yardımcı Antrenör Mevlüt Kızıldemir ile iletişime geçip (0543 304 0454) numaralı telefondan kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Altyapı için yapılacak seçmelerin ileriki bir tarihte belirleneceği ve duyurulacağı açıklandı.

Gerçekleşecek seçmeler hakkında açıklamalarda bulunan Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta şunları dile getirdi; “Bu yıl genç oyuncularımıza daha fazla şans ve fırsat vermek istiyoruz. Geleceğimiz olan yetenekli gençlerimizi Kemerspor’a kazandırıp tecrübe sahibi olmalarını sağlayarak uzun seneler gençlerimizle başarıyı yakalayacak bir Kemerspor yaratmanın çabası içerisinde olacağız. Gerçekleşecek seçmelere katılacak tüm oyunculara başarılar diliyorum” dedi.

Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Tuğrul Metin yapılacak seçmeler hakkında şunları dile getirdi; “Bu yıl gerçekleşecek seçmelerle yeni yetenekleri aramaza katmak çabası içerisinde olacağız. Genç oyuncular futbolumuzun geleceğidir ve bizler geleceğe yatırım yapma düşüncesindeyiz. Dinamik bir takım oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katılacak sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle