Hoşgeldiniz  

KEMERSPOR SON HAZIRLIK MAÇINDAN DA MAĞLUP AYRILDI‏

Semih Köken | 17 Ağustos 2015 | Spor A- A+

Bu yıl 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek Kemerspor 45 günlük kamp döneminin son hazırlık karşılaşmasında Manavgatspor’a 3-2 mağlup oldu.

Manavgatspor – Kemerspor  hazırlık karşılaşmasını Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta, Başkan Yardımcısı Durmuş Can, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dilveren, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Mustafa Minta, Manavgatspor Başkanı Mahmut Şeker ile birlikte takip ettiler.

Manavgat Evrenseki Stadında oynanan müsabakada iki oyuncunun beş golü vardı. 3-2 sonuçlanan müsabakada Manavgatspor’un gollerini Ahmet Sarı atarken, Kemerspor adına goller Ali Can Çelik’ten geldi.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kemerspor Teknik Direktörü Tuğrul Metin; “İki kardeş takımın güzel bir hazırlık maçı oldu. Sezon hazırlıklarımız çok iyi geçti. Son olarak Manavgatspor ile hazırlık maçı yaptık.  Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Manavgatspor’a da ligde başarılar diliyorum” dedi.

Hazırlık döneminin son hazırlık müsabakasını oynayan Kemerspor ligin ilk haftasında sahasında karşılaşacağı Gaziosmanpaşa maçının hazırlıklarına Tekirova’daki tesislerinde devam edecek.DSCF0819 kopya DSCF0824 kopya DSCF0829 kopya

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle