Hoşgeldiniz  

“KEMERSPOR ÇİFTLİK DEĞİL”

SEMİH KÖKEN | 16 Ekim 2020 | Spor A- A+

“KEMERSPOR ÇİFTLİK DEĞİL”

Kemerspor’da ilk 2 hafta sonrasında görevine son verilen Bahri Kurt’un, Lider Gazete’ye yaptığı açıklamalara Mavi-Beyazlı kulüpten yazılı açıklama geldi

Deneyimli teknik adamın, açıklamalarını kısmen doğrulayan Kemerspor, Teknik Direktör Bahri Kurt ve Antalyaspor Futbol Direktörü Sedat Karabük’ü eleştirmekten de geri kalmadı. “Kemerspor Bahri Kurt, Sedat Karabük ve Cihat Güller’in çiftliği değildir” sözlerinin de yer aldığı açıklamada, “Beklentilerimiz konusunda gördüğümüz olumsuzluklar, çözümsüzlük kanallarında yaşanılan motivasyon eksikliği, devlet memuru olması sebebinin öğrenilmesi, başka arkadaşı üzerinden kontrat yapması ve  futbolcu ailelerine şirin görünmek gibi babasının çiftliği şeklinde görülen anlayışlarla ortaya hak edilmeyen durumların çıkması sebebiyle Bahri Kurt’un görevine son verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

“ANTALYASPOR İLE İŞBİRLİĞİ YAPTI”

Bahri Kurt’un, Sedat Karabük ve Cihat Güller ile işbirliği’ne girmesini eleştiren Antalya ekibi, “İki yıldır Antalyaspor’dan istediğimiz oyuncular Serik Belediyespor ya da başka bir takıma verilirken, bize faydası olamayacak oyuncuların verilmesinin takımımıza zarar getirdiği sebebiyle karşı olunmuştur. Ancak Başkanımız Ahmet Öncelik’in hiçbir zaman ‘Antalyasporlu kiralık oyuncuları oynatmayın’ şeklinde bir ifadesi olmamıştır. Bize suçlama atanların geçmiş dönemlerdeki çalışmalarındaki başarısızlıklarına bakılarak, neyi hedefleri apaçık ortadadır” sözlerini kullandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle