Hoşgeldiniz  

Kemer’de Okullar arası Futbol Turnuvası devam ediyor 

Semih Köken | 03 Aralık 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Kemer’de Okul Sporları heyecanı başlarken Futbol branşında ise maçlar bol gollü geçiyor.
Kemer Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları müsabakaları genç erkekler futbol müsabakaları ile devam ediyor. 
Geçtiğimiz günlerde Kemer İlçe Stadında başlayan genç erkekler futbol müsabakalarında Kemer METEM Lisesi, Anadolu Lisesini 3-0 yendi. İmam Hatip Lisesi ise Turizm Otelcilik Lisesini farklı yenerek iddiasını sürdürmüştü. İkinci gün maçında ise Anadolu Lisesi ilk maçtaki mağlubiyeti unutarak İmam Hatip Lisesine adeta gol yağdırdı 12-2
Bu gün oynanan karşılaşmada ise Turnuvanın iddialı ekiplerinden Kemer METEM Lisesi ilk dakikalarda Davut Olaç’ın kırmızı kartla oyun dışında kalmasına rağmen eksik bir takımla Kemer İmam Hatip Lisesine tam 9 gol attı. 
Kemer METEM’in gollerini sahanın yıldızı Olcay 4 gol atarken, Saffet (2) Çağatay, Yusuf ve Celalettin 1’er golü ile maçı 9-0 tamamladı. Bu sonuçtan sonra Kemer METEM turnuvada liderlik koltuğuna oturdu.
Maçların hakemliklerini Furaz Bülgen-Feyyaz Bülgen ve Engin Atalay üçlüsü yönetiyor. 
Maçta takımını destekleyen METEM Lisesi taraftarları maçın başlama vuruşundan itibaren takımlarını desteklerken maç sonunda da saha inerek takımlarını tebrik ettiler. Reşat Aydoğdu

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle