Hoşgeldiniz  

KEMER TEKİROVASPOR’DA TEKNİK HEYET TOPLANTISI

SEMİH KÖKEN | 29 Ekim 2014 | Spor A- A+

IMG_1782 IMG_1745 IMG_1748

Kemer Tekirovaspor geçtiğimiz hafta içerisinde oynadığı üç lig mücadelesinden de yenik ayrılarak sıralamada 3. Sıradan 10. Sıraya geriledi. Hafta sonu oynayacağı Yeni Diyarbakırspor karşılaşması öncesinde Kemer Tekirovaspor’da yönetim teknik heyet ve oyuncular tesislerde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar.

Kemer Tekirovaspor’da Başkan İsmail Selami Minta Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde geçirdiği ikinci operasyonun ardından tesislere gerçekleştirdiği ziyarette önce takımın gidişatı hakkında teknik heyetin bilgisini aldı.

Sonrasında teknik heyet ve oyuncularla gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Başkan İsmail Selami Minta şunları dile getirdi; “Geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalardan yenik ayrıldık, artık puan kaybına tahammülümüz

 yok. Geçirdiğim malum olayın ardından yaklaşık 45 gün sizlerden uzak kaldım fakat hiçbir zaman takımla olan bağlantımı kesmedim. Biz bir aileyiz ve sizlerin neler yapabileceğini çok çok iyi biliyoruz. Ben tedavime evimde devam ediyorum fakat bu hafta sonu oynanacak Yeni Diyarbakırspor karşılaşmasında galibiyet sözü verirseniz karşılaşmayı sahadan takip edeceğim” demesinin ardından oyuncular Başkan Minta’ya galibiyet sözü verdiler.

Sonrasında söz alan Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Sait Taş şunları dile getirdi; “Kaybettiğiniz her karşılaşmada çok iyi oynadınız fakat bu skora yansımadı. Takımın önemli oyuncularının geçirdiği sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle kadro konusunda sıkıntı çektik. Kaybettiğimiz tüm karşılaşmaları kazanabilirdik de fakat bu gerçekleşmedi. Ne ben ne de başkanımız ne dersek diyelim asıl iş sizde bitiyor, sizler profesyonel oyuncular olarak gerekirse takımın kazanması için bir değil iki kişilik oynayacaksınız. Henüz kaybedilmiş bir şey yok ve hafta sonu oynayacağımız karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanarak hanemize üç puanı yazdıracağız” dedi.

Gerçekleşen toplantı sonrasında Kemer Tekirovaspor takımı idman çalışması için Dr. Fehmi Öncel Tesislerine hareket ederek Yeni Diyarbakırspor karşılaşmasının hazırlık idmanına başladılar.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle