Hoşgeldiniz  

KEMER TEKİROVASPOR LİDER EYÜPSPOR KARŞISINDA ÇIKIŞ ARAYACAK

SEMİH KÖKEN | 24 Ekim 2014 | Spor A- A+

 

Üçüncü Lig 2. Grupta mücadele edenIMG_1636 IMG_1624 IMG_1630ı. Geçtiğimiz Cumartesi Denizli B.B. deplamanından puansız dönen Kemer Tekirovaspor Çarşamba günü sahasında karşılaştığı Dardanelspor’a da mağlup olarak sahasında ilk puan kaybını yaşadı.

Üçüncü Lig 2. Grupta 7, 8 ve 9. Hafta karşılaşmaları bu hafta oynanacak. Haftanın  sonuncu karşlaşması olan Eyüpspor karşılaşması 26 Ekim Pazar günü Saat 14:30 da Eyüp Stadında oynanacak. Dardanelspor  yenilgisi sonrasında ilk çalışmasını yapan Kemer Tekirovaspor’da idman öncesi oyuncular bir toplantı gerçekleştirdiler, sonrasında gerçekleşen toplantıya teknik heyet de dahil olarak haftanın ve Eyüpspor deplasmanının değerlendirmesini yaptılar. Toplantının ardından idman sahasına geçen Kemer Tekirovaspor’lu oyuncular ve Teknik Heyet çalışmalarına devam ettiler.

Haftanın değerlendirmesini yapan Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Sait Taş şu açıklamalarda bulundu; “Bu karşılaşmayı unutup oyuncularımı Eyüpspor karşılaşmasına hazırlıyorum. Arkamıza değil sürekli önümüze bakmak zorundayız, sakat ve kart cezalılarının çok olduğu bir dönemde 13 puan alarak bu şanssız dönemi en hasarsız bir şekilde atlattığımızı düşünüyorum. Henüz kaybedilmiş bir şey yok Eyüpspor ile olan beş puanlık farkı Pazar günü üçe düşürmeyi hedefliyoruz.” Dedi.

Cumartesi günü Eyüpspor karşılaşması için İstanbul’a hareket edecek olan Kemer Tekirovaspor’da Nurullah Dağaşan ve Doğan Özcan sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak. Kart cezalısı bulunmayan Kemer Tekirovaspor’da Serdar Tok, Cevat Özler, Murat Kara sakatlıkları nedeniyle gerçekleşen çalışmaya katılmadı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle