Hoşgeldiniz  

KEMER TEKİROVASPOR EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

SEMİH KÖKEN | 11 Ağustos 2014 | Spor A- A+

 

Kemer Tekirovaspor, Kayseri Şekerspor karşılaşması Kemer Tekirovaspor’un ilk yarıda bulduğu üç golle sonuçlandı. Karşılaşmada goller Anıl, Murat ve Sergen’den geldi.

Kemer Tekirovaspor Nevşehir Avanos hazırlık kampının 8. gününde 3. Lig 3. Gurup ekiplerinden Kayseri Şekerspor ile karşılaştı. Hazırlık kampı süresince Erzincan Refahiyespor ve Kartalspor ile karşılaşmıştı.

Kemer Tekirovaspor, Kayseri Şekerspor karşılaşması Nevşehir 2. Stadında saat 16:00’da başladı.

Kemer Tekirovaspor karşılaşmaya kalede Volkan, geri dörtlüde Cevat, Sergen, Emrah, Sergen, ortada Murat, İsmail, Sergen, Nurullah, forvette ise M. Kaya ve Anıl ilk onbiri ile başladı.

Kayseri Şekerspor karşılaşmaya kalede Sertaç, geri dörtlüde İsmail, Zafer, İslam, Emre, ortada Süleyman, Serkan, Süleyman, Melih, forvette Muzaffer ve Cemil ilk onbiri ile başladı.

Müsabakadan dakikalar.

-Karşılaşmanın 3. Dakikasında Kemer Tekirovaspor’un uyguladığı pres neticesinde gelişen pozisyonda geri pasını süratle takip eden Kemer Tekirovaspor forveti Anıl kaleciyle karşıkarşıya pozisyonda topu ağlarla buluşturdu ve Kemer Tekirovaspor’u 1-0 öne geçirdi.

-Kemer Tekirovaspor gol sonrasında baskılı oyununu sürdürdü, karşılaşmanın 14. Dakikasında uygulanan pres sonucunda Kayseri Şekerspor kalecisi Sertaç  topu uzaklaştırmak isterken top Kemer Tekirovaspor’lu Murat’ın sırtına çarptı ve top ağlarla buluştu 2-0.

-Karşılaşma bir süre karşılıklı ataklarla devam etti.

-İlk yarının 35. Dakikasında Kemer Tekirovaspor atağı korner atışına dönüştü, kullanılan korner atışında ceza sahasında topa iyi yükselen Sergen harika bir kafa vuruşu ile skoru 3-0’a getirdi.

-Karşılaşmanın ilk yarısı Kemer Tekirovaspor’un 3-0 galibiyeti ile tamamlandı.

-Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım da sahaya genç ve yedek ağırlıklı oyuncularla başladı. Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın ikinci yarsında gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Kemer Tekirovaspor 3-0 galibiyetiyle tamamlandı.

Karşılaşma sonrasında Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Sait Taş şu açıklamalarda bulundu; “Hazırlık kampımızdaki üçüncü karşılaşmamızı oynadık, Kartalspor maçının ikinci yarısındaki etkili oyunumuz bu maça da yansıdı. Etkili bir oyun oynayan takımımız ilk yarıdaki pozisyonları değerlendirdi ve neticeye ulaştı. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Yaklaşan sezon öncesinde kamp çalışmalarımızı en iyi şekilde değerlendirip lige iyi hazırlanmış bir takımla başlayacağız.” dedi. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle