Hoşgeldiniz  

KEMER TEKİROVASPOR 4. HAFTA KARŞILAŞMASI

SEMİH KÖKEN | 29 Eylül 2014 | Spor A- A+

 

 

  1. IMG_0335 IMG_0297 IMG_0309 IMG_0321lig 2. Gurupta mücadele veren Kemer Tekirovaspor ligin dördüncü haftasında Çine Madranspor ile karşılaştı. Kıran kırana bir mücadele ile geçen karşılaşma Kemer Tekirovaspor’un 4-3 galibiyetiyle tamamlandı. Kemer Tekirovaspor aldığı üç puanla beş basamak birden yükselerek lig sıralamasında 5. sıraya yerleşti. Geçtiğimiz hafta Sancaktepe Belediyespor deplasmanından bir puan çıkaran Kemer Tekirovaspor hafta içerisinde Türkiye Kupasındaki güçlü rakibi Mersin İdmanyurdu’na elenmişti. Bir haftada üç karşılaşmanın yorgunluğuna rağmen Kemer Tekirovaspor kazanan taraf oldu.

Karşılaşmanın ilk 35 dakikalık bölümünde Kemer Tekirovaspor’un oyundaki üstünlüğü 9. Dakikada Anıl Bircan, 33. Dakikada Murat Kara’nın golleriyle skora yansıdı. (2-0) İlk devrenin 35. Dakikasında Uğur Karakoç’un attığı gol Çine Madranspor’un hanesine yazıldı ve karşılaşmanın ilk devresi Kemer Tekirovaspor’un (2-1) üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci devresinin 70. Dakikasında Kaan Bartu Büyükyıldırım’ın attığı golle Çine Madranspor eşitliği yakaladı. (2-2) Karşılaşmanın 81. Dakikasında Nurullah Dağaşan’ın golüyle Kemer Tekirovaspor yeniden öne geçti. (3-2) Çine Madranspor 88. Dakikada oyuna ikinci devre giren Sebahattin Horoz’un golüyle yeniden eşitliği sağladı. Kıran kırana geçen karşılaşmada müsabakanın hakemi beş dakika uzatma verdi. Karşılaşmanın 90 dakikası eşitlik içerisinde tamamlanan müsabakanın 90+3. Dakikasında Nurullah Dağaşan yeniden sahneye çıktı ve golünü atarak Kemer Tekirovaspor’un puan hanesine üç puanı getiren golü attı.

 

Karşılaşma sonrasında Kemer Tekirovaspor İdari Asbaşkanı Durmuş Can yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “Takım olarak iç sahadaki müsabakalarda puan kaybına uğramayı düşünmüyoruz. Deplasmanlarda alacağımız puanlarla 2. Lig hedefimize ulaşmak için mücadele vereceğiz. Bu günkü karşılaşmada takımımız hafta içinde oynadığı Türkiye Kupası müsabakasının yorgunluğunu hissetti fakat kazanan taraf yine biz olduk. Lig sıralamasında beş basamak yükselerek beşinci sıraya yerleştik, tüm takım oyuncularımı ve teknik heyeti tebrik ediyorum ve galibiyeti başkanımız İsmail Selami Minta’ya armağan ediyoruz.” dedi.

Galibiyetle sonuçlanan karşılaşma sonrasında Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Sait Taş şu açıklamalarda bulundu; “Bizim için ve oyuncularım için özel bir müsabaka oldu, bir haftada üç karşılaşmaya çıkan takımımız aslanlar gibi mücadele etti ve karşılaşmayı kazanmayı bildiler. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum ve üç puanı başkanımız İsmail Selami Minta’ya hediye ediyoruz” dedi.

 

 

Stad: Dr. Fehmi Öncel

Başlama Saati: 16:30

Hakemeler: Mujdat Duman, Ümit Ambar, Tucay Çalıkoğlu, Can Cengizoğlu

 

Takım kadroları

Kemer Tekirovaspor

T.D. Sait Taş

Hasan Demir, Nurullah Dağaşan, Emre Gürbüz, İsmail Şener, Mehmet Kaya, Murat Kara,  Cevat Özler, Volkan Can,  Anıl Bircan,  Sergen Çelik, Mustafa Koçak

Yedekler: Kadir Torbacı, Yasin Ünal, Osman Tepe, Serdar Tok, Enes Filiz, Sevcan Bıyıklı, Çağrı Türk

 

Çine Madranspor

T.D. Gürkan Ferhatoğlu

Umutcan Yücel,  Murat Efe Kura, Uğur Karakoç, Burhanettin Çakırefe,  İbrahim Keleş, Emre Balkı, 19 Mustafa Kara, Ramazan Beydili, Arif Cılak, Kaan Bartu Büyükyıldırım, Osman Bozdağ

Yedekler: Eyüp Rıdvan Karakuş, Emre Kızılboğa, Muhittin Bozkurt, Celal Çelebi, Hakan Kuş, Mehmet kahvecioğlu, Sebahattin Horoz

 

Karşılaşmadan dakikalar

Dakika 9 Gol… Cevat’ın sağ taraftan kestiği ortada Anıl’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu… Kemer Tekirovaspor – Çine Madranspor 1-0

Dakika 24 Kemer Tekirovaspor’da Mehmet Kaya sarı kart gördü.

Gol dakika 33 … Nurullah’ın sol kanattan getirip yaptığı ortada Murat Kara Kemer Tekirovaspor’u 2-0 öne geçirdi.

Gol dakika 35 Çine Madranspor Uğur’un attığı golle ilk sayısını buldu. 2-1

Dakika 39… Kemer Tekirovaspor’da Anıl Bircan sarı kart gördü.

Karşılaşmanın ikinci devresinin başlangıcında Çine Madranspor’da oyuncu değişikliği Emre Balki yerini Sebahattin’e bıraktı.

Dakika 49 Kemer Tekirovaspor’da Sergen sarı kart gördü.

Dakika 51…. Kemer Tekirovaspor’da Sergen Çelik yerini Yasin Ünal’a bıraktı.

Dakika 58…. Kemer Tekirovaspor’da Mehmet Kaya yerini Kadir Torbacı’ya bıraktı.

Dakika 64… Çine Madranspor’da Ramazan sarı kart gördü.

Dakika 64… Çine Madranspor’da Ramazan yerini Eyüp’e bıraktı.

Dakika 70… Gol. Çine Madranspor Kaan’ın attığı golle eşitliği sağladı.

Dakika 80… Kemer Tekirovaspor’da Cevat yerini Serdar’a bıraktı.

Dakika 81… Kemer Tekirovaspor’da Nurullah’ın golüyle yeniden öne geçti… 3-2

Dakika 88… Çine Madranspor Sabahattin’in golüyle yeniden eşitliği sağladı.

Dakika 90+2… Kemer Tekirovaspor’da yedek kulübesinde Mehmet Kaya kırmızı kart gördü.

Dakika 90+3… Kemer Tekirovaspor Murat Kara’nın golüyle yeniden öne geçti… 4-3

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle