Hoşgeldiniz  

KEMER TEKİROVASPOR 0-2 KARTALSPOR

SEMİH KÖKEN | 07 Ağustos 2014 | Spor A- A+

 

 

IMG_8645 IMG_8624

 

Kemer Tekirovaspor 6 Ağustosta 2. Ligin güçlü ekiplerinden Kartalspor ile karşılaştı. Sezon öncesi ilk ciddi sınavını veren Kemer Tekirovaspor, Kartalspor karşılaşması Nevşehir’in Gülşehir İlçe Gençlik ve Spor Stadında oynandı. Karşılaşma 17:30 da başladı. Karşılaşmada Kartalspor’un ilk yarının 30 v 35. dakikalarında bulduğu iki golle sonuçlandı.

Karşılaşma öncesinde kamp yaptıkları Avrasya Otelin konferans salonunda 15:30’da toplanan Kemer Tekirovasporlu futbolculara Teknik direktör Sait Taş müsabakanın teknik ve taktiğini anlattı. Yaklaşık yarım saatlik toplantının ardından karşılaşmanın oynanacağı Nevşehir’in Gülşehir Gençli ve Spor İlçe Stadına takım otobüsü ile hareket edildi.

Kamp döneminde genç ve yedek oyuncuları hazırlık karşılaşmalarında izlemeyi amaçlayan Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Sait Taş Kartalspor karşılaşmasına yine genç ve yedek ağırlıklı kadro ile başladı. Karşılaşmanın 30 ve 35. Dakikalarında yediği iki gol ile Kemer Tekirovaspor Kartalspor karşısında ilk yarıyı 0-2 mağlup tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında sahada bambaşka bir Kemer Tekirovaspor vardı. Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Sait Taş’ın ikinci yarıda sürdüğü takım 2. Ligin güçlü ekiplerinden Kartalspor’a karşı oldukça üstün bir futbol sergiledi. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında pozisyonlara giren Kemer Tekirovasporun önemli atakları sonuçsuz kaldı ve karşılaşma Kartalsporun galibiyetiyle sonuçlandı.

Kartalspor karşılaşması sonrası Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Sait Taş müsabakayla  ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “Hazırlık kampımızın altıncı gününde 2. Ligin güçlü ekiplerinden Kartalspor ile karşı karşıya geldik. Refahiyespor hazırlık karşılaşmasında olduğu gibi Kartalspor karşısına genç ve yedek ağırlıklı bir kadro ile başladık. Sizin de gördüğünüz gibi karşılaşmanın ikinci yarısında bambaşka bir Kemer Tekirovaspor vardı. Oyuncularım karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna hakim olan taraftı fakat bu oyun sadece sonuca yansımadı. Bu karşılaşmanın ikinci yarısında gördüğüm oyun beni mutlu etti, takım olarak doğru yoldayız diyebilirim. ” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle