Hoşgeldiniz  

KEMER TEKİROVASPOR 0 – 0 ERZİNCAN REFAHİYESPOR

SEMİH KÖKEN | 04 Ağustos 2014 | Spor A- A+

IMG_8431 IMG_8401 IMG_8405 IMG_8423

Yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam eden Kemer Tekirovaspor Nevşehir Abanos hazırlık kampının 3. gününde Erzincan Refahiyespor ile karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen müsabaka karşılklı ataklardan gol şesi çıkmadı.

Kemer Tekirovaspor Teknik heyeti ilk üç günlük kamp döneminde teknik taktik fizik kondisyon çalışmalarına ağırlık vererek müsabakaya hazırlandı.

Bu yıl şampiyonluk hedefleyen Kemer Tekirovaspor kamp boyunca oynayacağı karşılaşmalarda gerek yaptığı yeni transferleri daha iyi değerlendirme şansını yakalayacak. Kemer Tekirovaspor teknik heyeti hazırlık kampının ilk karşılaşmasında kadroyu takıma yeni katılan ve genç oyunculardan oluşturdu.

Karşılaşma sonunda gerek üç günlük kamp dönemini gerekse ilk hazırlık müsabakasını değerlendiren Kemer Tekirovaspor Teknik Dirktörü Sait Taş şunları dile getirdi; “Üç günlük kamp çalışmalarımız içerisinde performanslarını görmek istediğimiz futbolcularımız vardı, onların performansı bizler ve takımımız için önemliydi. Kamp çalışmalarımızı 30 kişilik bir oyuncu topluluğu ile sürdürüyoruz ve takımdaki oyuncu sayısını azaltmayı düşünüyoruz. Gerçekleşmiş transferlerimizin performanslarını da böyle müsabakalarla yakından izliyoruz.

Gözlemlerimiz sonucunda şimdiye kadar yaptığımız transferlerin nokta transferler olduğunu hep birlikte gördük. Nevşehir Abanos’da çok çok iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz doğru yolda emin adımlarla hedeflerimize adım adım ilerliyoruz.” dedi.

Kemer Tekirovaspor Menejeri Azmi İnanıcı yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi; “Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Kampımızın 3. Gününde ilk hazırlık müsabakamızı yaparak takımımızın durumunu görme şansı yakaladık. Takım olarak oldukça iyi yoldayız ve hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.

Müsabakanın ardından oyuncular kamp yaptıkları Avrasya

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle