Hoşgeldiniz  

Kemer Spor Uzatmada Üzüldü 3-2

Semih Köken | 19 Ekim 2020 | Spor A- A+

Reşat Aydoğdu

3. Lig Misli.Com 1. grubunda mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, kendi sahasında zorda olsa Kupa maçı ve yol yorgunu Kemersporu 2003’ü uzatma dakikalarında 3-2 yenerek rahat bir nefes aldı.

Malatya Yeşilyurt Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanan karşılaşmada Yeşilyurt Belediyespor zorlandığı mücadelede vasat bir futbol ortaya koydu.
ligin her hafta uzatma dakikalarında kalesinde gol yiyen Kemerspor’a karşı fazla bir varlık gösteremeyen uzatmalarda bulduğu şans golü ile ancak galip gelebildi.
Yeşilyurt Belediyespor maçın 31. Dakikasında Emre Gemici ile 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan Kemerspor 53. Dakikada aradığı golü Deniz Ataç’ın penaltıdan attığı gol ile skora eşitlik getirdi 1-1. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, karşılaşmanın 80. Dakikasında Halil Çelik ile bir kez daha öne geçti 2-1 gol düellosu şeklinde geçen müsabakada misafir takım 87. Dakikada Sercan Bıyıklı ile tekrar beraberliği yakaladı.
Maçta 90+5 dakikasında Kemerspor Mert Çölgeçen, gördüğü kırmız kartla oyun dışı kaldı.Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 90+6 dakikada Gökhan Payal’ın attığı şans golü ile maçı zorda olsa 3-2 kazandı.
Kuzdere Muhtarı Serkan Günay, İsmail Aksu ve 10 diğer kişi
1 Paylaşım
Beğen

 

Yorum Yap
Paylaş
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle