Hoşgeldiniz  

KEMER OFLAZ KARTALLARI’NDAN ANTALYASPOR’A

SEMİH KÖKEN | 30 Eylül 2018 | Spor A- A+

KEMER OFLAZ KARTALLARI’NDAN ANTALYASPOR’A

Oflaz Kemer Kartalları Gençlik ve Spor Kulübü alt yapısında kalecilik yapan 2006 doğumlu Kaan Alp Dizbay artık Antalyaspor’lu…

KEMER OFLAZ KARTALLARI’NDAN ANTALYASPOR’A

Halil ÖNCÜ-ANTALYA

2 yıldır Oflaz Kemer Kartalları Gençlik ve Spor Kulübü alt yapısında kalecilik yapan 2006 doğumlu Kaan Alp Dizbay, Antalyaspor Alt Yapısına transfer oldu. Ailesi, Oflaz Kemer Kartalları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ozan Güven ve Oflaz Kemer Kartalları Teknik sorumlusu ve Teknik direktörü Engin Yılmaz ile Antalyaspor Hasan Subaşı Tesislerine gelen ve kırmızı beyazlı formayı giyen Kaan, Antalyaspor alt yapı Koordinatörü Mehmet Uğurlu ile bir araya geldi.

Kaan yetenekli ve gelecek vadediyor!

Antalyaspor alt yapı Koordinatörü Mehmet Uğurlu yaptığı açıklamasında, “Kaan’ın buraya gelmiş olması yetenekli olması ile ilgilidir. Kaan Antalyaspor’a hoş geldi. İnşallah bundan sonraki süreçte iyi bir çalışma ile hocaların ile birlikte güzel bir çalışma ile uzun yıllar Antalyaspor’a hizmet edersin. Antalyaspor’da kalıcı olman karakterine bağlı. Karakterin iyi olursa ve iyi de çalışırsan uzun yıllar Antalyaspor’a hizmet edersin” dedi.

Beni yetiştiren aileme, hocalarıma çok teşekkür ediyorum!

Kemer Hacı Hafize Saygan Ortaokulu’nda eğitimini başarı ile sürdüren Kaan Kemer’deki arkadaşlarından ve kulübünden ayrılmanın zor olduğunu ancak gelecek adına Antalyaspor’un altyapısında bulunmaktan çok mutlu olduğunu söylerken, “ Artık Oflaz Kemer Kartalları’ndan Antalyaspor’a transfer oldum. Beni yetiştiren aileme, hocalarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlk göz ağrımızı Antalyaspor’a verdik!

Oflaz Kemer Kartalları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ozan Güven yaptığı açıklamada, Kaan’ın futbol geleceği açısından önemli bir günü yaşadıklarını belirtirken, “Antalyaspor tesislerindeyiz. Kaan ilk göz ağrımız. Artık kulübümüzden transferini yaparak Antalyaspor altyapısında futbol hayatına devam edecek. Umarın O’nun için hayırlısı olur. Bundan sonra her şey O’na bağlı. Antalyaspor ve tüm yönetimine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle