Hoşgeldiniz  

KEMER FETHİYE KARDEŞÇE

SEMİH KÖKEN | 26 Ağustos 2014 | Spor A- A+

IMG_9246

IMG_9221IMG_9296

IMG_9282
Karşılaşmadan dakikalar…
Karşılaşmanın 9. dakikasında gelişen Fethiyespor atağında Aytaç Deniz’in ayağından bulduğu golle Fethiyespor’u öne geçirdi.
Karşılaşmanın 19. dakikasında Nurullah’ın kullandığı serbest atışta Mehmet Kaya topu ağlarla buluşturarak Kemer Tekirovaspor’a eşitliği getirdi.
Karşılıklı ataklarla geçen ilk devrenin son dakikasında köşe atışı kullanan Kemer Tekirovaspor Emre’nin kafa vuruşuyla öne geçerek ilk devreyi 1-2 önde tamamladı.
İkinci devrenin 52. dakikasındaki frikik atışında Mehmet Kaya muhteşem bir vuruşla Kemer Tekirovaspor’un 3. golünü kaydetti.
Karşılaşmanın 72. dakikasında penaltı kazanan Fethiyespor Ahmet Güven’in ayağından golü bularak farkı bire indirdi.
Müsabakanın 82. dakikasında taç atışı kullanan Fethiyespor oluşan karambolde Nihat Emre Bilgin’in ayağından golü bularak eşitliği sağladı.
Müsabakanın son dakikalarındaki ataklarda gol sesi çıkmayan karşılaşma Fethiyespor 3-3 Kemer Tekirovaspor neticesiyle tamamlandı.

Karşılaşmanın sonunda Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.
Kemer Tekirovaspor’un çok iyi bir takım olduğuna dikkat çeken Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk yeni sezonda başarılar diledi.
Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta da konukseverliğinden dolayı Başkan Öztürk’e teşekkür ederek sezon öncesi başarı dileklerini sundu.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Sait Taş şunları dile getirdi; “Beş günde üç ciddi hazırlık karşılaşması oynadık. Bunların biri olimpik oyunlarda dünya kupasında önemli sonuçlar alan Irak Olimpik Milli Takımı karşılaşması, Spor Toto 1. Lig ekibi Alanyaspor ve 2. Ligin güçlü ekiplerinden Fethiyespor.
Oyuncularım bu karşılaşmada büyük bir özveriyle oynayarak hazırlık dönemini geçirdiler. Bizim için önemli olan Maltepespor karşılaşması fakat iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim doğru yoldayız. Bu yıl yeni bir ekip oluşturduk ve başarı istiyoruz gerek duyarsak transfer de yapacağız.” demesinin ardından sözlerine devam eden Teknik Direktör Sait Taş iki veya üç mevkiye transfer gerçekleşebileceğini dile getirdi.

Geceyi Fethiye’de geçiren Kemer Tekirovaspor ertesi sabah Fethiye’den Kemer istikametine hareket etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle