Hoşgeldiniz  

Kemer Çanakkale’de üç puan kovalayacak

SEMİH KÖKEN | 11 Mart 2015 | Kemer Güncel, Spor A- A+

Kemer Tekirovaspor Spor Toto 3’üncü Lig. 2’inci grup 24. Hafta mücadelesinde sahasında ağırladığı lig ikincisi Denizli B.B. 3-0 yenerek Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Dardanelspor A.Ş. müsabakası öncesi moral depoladı.

 

 

Denizli B.B. karşısında sakatlığı nedeniyle takımda yer alamayan forveti Can Parlayan’ın yanı sıra müsabakanın 26. Dakikasında sakatlığı nükseden forveti Anıl Bircan’ın oyundan çıkmasıyla gol yollarında sıkıntı çekeceği düşünülen karşılaşmada Anıl’ın yerine oyuna dâhil olan genç Umut Dilek oynadığı futbol ve attığı golle iki önemli forvetin yokluğunda Kemer Tekirovaspor’a önemli katkı sağladı. Karşılaşma genelinde Denizli B.B. sahayı adeta dar eden Kemer Tekirovaspor’da takımına önemli katkı sağlayan Ali Can Çelik ve Sevcan Bıyıklı taraftarlar tarafından karşılaşmanın adamları olarak seçildi.

Devre arasında Kemer Tekirovaspor forması giymeye başlayan 1988 doğumlu Ali Can Çelik Tavşanlı Linyitspor’dan transfer edilmişti. Geldiği günden beri Kemer Tekirovaspor’un sol kanadında oynayan Ali Can Çelik, sürati, hava hâkimiyeti ve mücadeleci futboluyla takımın değişmez isimleri arasında yerini aldı. Öncesinde de haftanın oyuncusu seçilen 1994 doğumlu Sevcan Bıyıklı ise her geçen hafta oynadığı mücadeleci ve hırslı futbolla formuna form katmaya devam ediyor.

 

Kemer Tekirovaspor ligin 25. Hafta mücadelesinde Dardanelspor A.Ş. ile deplasmanda karşılaşacak. Ligin ilk devresindeki mücadelede Dardanelspor A.Ş. sahadan üç puanla ayrılmıştı. Çanakkale 18 Mart Stadında oynanacak karşılaşma bugün  saat 13.30 da başlayacak. Müsabakayı Erkoç Doğan, Tuncay Çalıkoğlu, İbrahim Akar, Abdülkadir Düzgün hakem dörtlüsü yönetecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle