Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi’nden spora destek

SEMİH KÖKEN | 10 Kasım 2018 | Spor A- A+

Kemer Belediyesi’nden spora destek

Kemer Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonunu tarafından düzenlenen Uluslararası Bocce Raffa Volo ve Petank Turnuvası ve 10.Kemer Open Petank Turnuvası 35 ülke ve 450 sporcu katıldı.

Futboldan basketbola, güreşten judoya kadar birçok spor branşında 600 sporcuya destek veren Kemer Belediyesi, ilçede uluslar arası spor karşılaşmalarının düzenlenmesine de öncülük ediyor.

35 ÜLKEDEN 450 SPORCU

Kemer Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından 27 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslar arası Bocce Raffa Volo ve Petank Turnuvası ve 10.Kemer Open Petank Turnuvası’na 35 ülkeden 450 sporcu  katıldı.. Çekişmeli geçen maçlarda çok iyi mücadele eden Türk Milli Takımı, takım halinde birinci oldu.

 

KEMER’DEN MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ

Yeni Kemer Belediyespor Kulübü Oyuncusu Fatma Özdemir de Uluslararası Bocce Raffa Şampiyonası ve Balkan Bocce Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’ni ikinci sırada tamamlayarak hem gümüş madalya aldı, hem de milli takımda yer almaya hak kazandı. Yeni Kemer Belediyespor Kulübü’nün diğer oyuncuları Salim Kunduz, Şahan Uysal ve Hazercan Çeliktaş ise takım halinde beşinci oldu.

 

BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonunu Başkanı ve Uluslararası Bocce Konfederasyonu Başkanı Mutlu Türkmen yaptığı açıklamada, “Öncelikle bize bu güzel ilçede ev sahipliği yapan Kemer Belediyesi’ne ve Başkanımız Mustafa Gül’e çok teşekkür ediyorum. Çok başarılı bir orgazinasyon oldu. 35 ülkeden gelen sporcularımız Kemer’de tanışma kaynaşma ve yeni dostluklar kurma fırsatı buldular. Dereceye giren, giremeyen tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle