Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Sporcusu Uysal Kemer’e Şampiyon Döndü

SEMİH KÖKEN | 26 Mart 2019 | Spor A- A+

Kemer Belediyesi Sporcusu Uysal Kemer’e Şampiyon Döndü

İzmir’in Urla ilçesinde Burak Özel ile Özgürcan Gözmen anısına Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın açılış yarışı yapıldı.
Kemer Belediyesi Sporcusu Uysal bu önemli yarışta Kemer’e Şampiyonluk kupası ile döndü.
Urla Cumhuriyet Meydanı’nda Cumartesi günü magazin startı ile başlayan organizasyonda sporcular Yağcılar Köyü Narlıbahçe mevkisindeki Titus Feronia Yarış Parkuru’nda mücadele etti. 130 sporcunun katıldığı yarışlarda Enduro GP genel klasmanda ilk üç sıra Gökhan Kart (FOSK-Beta), Bayram Uysal (AEMK-Husqvarna) ve İbrahim Ercansungur’dan (ANMOT-Husaberg) oluştu. ATV GP genel klasmanda ise Ahmet Özgül (TİTUS-Polaris) birinci, Murat Yatgın (ANMOT-Polaris) ikinci, Kasım Yatgın (ANMOT-Polaris) ise üçüncülüğü elde etti. İki çeker sınıfında da Mehmet Aktaş (Kartepe-Yamaha) birinciliği elde etti.
Öte yandan 22 kilometrelik özel parkur, tüm yarışmacıları zorladı. Deneyimli sporcular yarışta hayli iddialıydı. Yarışmacıların aileleri de en az yarışmacılar kadar heyecanlıydı. Aileler yarışmacılara tezahuratlarla destek oldu, bol bol fotoğraf ve video çekti.
Organizasyonda dereceye girenlere ödülleri Urla Kaymakamı Önder Can, Burak Özel’in babası Özer Özel, Özgürcan Gözmen’in babası Dinçer Gözmen tarafından düzenlenen törenle verildi.
Kemer Belediyesi Sporcusu Şampiyon Bayram Uysal yaptığı açıklamada; Burak Özel ve Özgürcan Gözmen anısına düzenlenen 1.ayak Türkiye Enduro Şampiyonası İzmir Urla yarışında ufak bir kaza atlatmama rağmen Genel klasmanda 2. E3 klasmanında 1.tamamladım, İlk tur yaşadığım kazada kaybettiğim zamanı kapatmam çok zordu o yüzden puan aldığım için mutluyum. Desteklerini dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim. “dedi”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle