Hoşgeldiniz  

Kemer Belediye Spor Tural’a Emanet

SEMİH KÖKEN | 18 Kasım 2014 | Spor A- A+

DSC_0138 DSC_0133Yönetim Kurulunun kararı ile takımdan ayrılan Süle’in yerine bir zamanların efsane futbolcusu Şevki Tural getirildi.

Süper Amatör Kümede ilk yarının bitmesi ile ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Kemer Belediye Spor, dün ilk çalışmalarına takımın yeni teknik patronu Şevki Tural ile başladı.

Uzun yıllar Kemer Spor ve Kemer belediye Sporda futbol oynayan Kemer’in yetiştirdiği ender futbolculardan biri olan Şevki Tural; Antalya Süper Amatör Kümede, mücadele eden ve ilk yarıda alınan neticeler sonunda alt sıralarda yer alan Kemer Belediye Spor Süper Amatör Kümede kalacak dedi.

Kulüp Başkanı Ömer Bilici ise, sezon başında hedeflerinin üst sıralarda olduğunu, alınan şansız yenilgiler sonunda takımın alt sıralarda yer aldığını vurguladı. Yeni kan deşikliği ile daha iyi yerlerde olacaklarını söyleyen Bilici; Desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e de teşekkür etti.  Bundan sonra ikinci yarı iyi hazırlanıp galibiyetlerimizi Kemer halkına armağan edip takımımız puan cetvelinde hak ettiği yerde olacaktır. Dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle