Hoşgeldiniz  

Heyecan Fırtınası Başlıyor

Semih Köken | 16 Ekim 2015 | Spor A- A+

Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl Türkiye’de ilk kez hayata geçirdiği Okullar Ligi, 2015-2016 sezonuna “Okullu Sporcular, Sporcu Dolu Okullar’’ sloganıyla başlıyor. Aksu ve Döşemealtı’ndaki okulların da dahil edildiği Okullar Ligi’nde branşlara hentbol de eklendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Okullar Ligi 2015-2016 sezonu tanıtım toplantısı Antalya Kültür Merkezi Perge Salonu’nda gerçekleşti. Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Aksu ve Döşemealtı ilçelerindeki okullarının müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri toplantıda hazır bulundu. Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Mutlu ,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Yavuz Gürhan, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü temsilen Hami Dorul toplantıda proje hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

5 İLÇEDE 4 BRANŞTA

Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Mutlu, geçtiğimiz yıl 700’e yakın müsabakanın yapıldığı Okullar Ligi’ne destek veren okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür etti. Okullar Ligi’nde yeni sezonda beden eğitimi öğretmenlerinin talepleri ve katkılarıyla bazı değişiklikler olacağını ifade eden Mutlu, “2014-2015 sezonunda Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı merkez ilçelerinde uygulanan projeye bu sezon Aksu ve Döşemealtı ilçeleri de dahil edildi. Ayrıca Futbol, basketbol, voleybol branşlarına hentbolu de ekleyerek, branş sayısını 4’e yükselttik” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcisi Hami Dorul ise bu sene ikincisi düzenlenecek Okullar Ligi’nin öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutması, zamanlarını sporla değerlendirmesi açısından da çok önemli olduğuna dikkat çekti. Dorul, Büyükşehir Belediyesi’ne okullara ve öğrencilere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

KAYITLAR 19-30 EKİM ARASI

Öğrencilerin boş zamanlarını daha etkin kullanmaları ve spor alanında ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarmak sportif müsabakalara katılımlarını sağlamak amacıyla oluşturulan Okullar Ligi, 2015-2016 sezonunda futbol, basketbol, voleybol ve hentbol branşlarında ve küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde üç ayrı yaş grubunda düzenlenecek. Okullar Ligi’ne, Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu ve Döşemealtı ilçelerinde bulunan ortaokul ve ortaöğretim (lise ve dengi) okullar katılabilecek. 2015-2016 ABB Okullar Ligi’nde mücadele etmek isteyen okullar, online kayıt sistemi ile www.abbsporhizmetleri.com internet adresinden 19 Ekim- 30 Ekim 2015 mesai bitimine kadar kayıtlarını gerçekleştirebilecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle