Hoşgeldiniz  

GÖKMAVİLER DEPLASMANDA PUAN AVINDA…

SEMİH KÖKEN | 02 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Spor A- A+

Ligin ikinci devresinde aldığı puanlarla rakiplerine gözdağı veren Kemer Tekirovaspor’da moraller oldukça yüksek.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta sezonun bitmesine altı hafta kala Playoff umutlarını iyice arttıran Kemer Tekirovaspor, Halide Edip Adıvarspor ile ligin 29. Haftasında, Derincespor ile ligin 30. Haftasındaki mücadelede deplasmanda karşılaşacak.IMG_4825 IMG_4837 kemer-tekirovaspor-lideri-agirlayacak8af3a34d0a4125d82428

Özellikle ligin ikinci devresinde yaptığı çıkışla üst sıralarla olan puan farkını her geçen hafta eriterek yoluna devam eden Gökmaviler üst sıralardaki rakipleri Eyüpspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Gölcükspor,  Maltepespor ve Dardanelspor’u mağlup etmiş, Yeni Diyarbakırspor ve Sancaktepespor ile berabere kalarak puanını 42’ye çıkarmış oldu.

Gökmaviler lig sıralamasında “5. Gölcükspor (47 Puan), 6. Maltepespor (43 Puan), 7. Sancaktepespor (42 Puan), 8. Dardanelspor (42 Puan), 9. Kemer Tekirovaspor (42 Puan)” yer alıyor.

Lig sıralamasında yer alan rakiplerine puan vermeyen Kemer’in Gökmavili ekibi 5 Nisan 2015 Pazar günü Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak. Kemer Tekirovaspor ligin 30. Haftasında karşılaşacağı Derincespor karşılaşmasının hazırlıklarına İstanbul’da devam edecek.

Lig sıralamasında Gökmaviler ile aynı puana sahip olan Dardanelspor lig ikincisi Sivas Dört Eylül Belediyespor ile, Sancaktepespor deplasmanda Çine Madranspor ile, Maltepespor deplasmanda Yeşil Bursaspor ile, Gölcükspor ligin düşme potasındaki 68 Yeni Aksarayspor ile karşılaşacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle