Hoşgeldiniz  

Gencer’den yıldız sözü

Semih Köken | 19 Ekim 2015 | Spor A- A+

ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 33 bin kişilik yeni statta oynanacak Beşiktaş maçında taraftarın tribünü doldurması ve ligde devreyi ilk 4 takım arasında tamamlanması halinde dünya yıldızı bir futbolcuyu transfer edeceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Bursaspor deplasmanında kazandığı 3 puanın mutluluğunu yaşıyor. Antalyaspor’da futbolcular ile teknik heyet, maçın ardından izin yaptı. Yarın, Hasan Subaşı Tesisleri’nde bir araya gelecek kırmızı beyazlı takım, Beşiktaş maçının hazırlıklarına başlayacak. Yeni stadında Beşiktaş ile ilk maçını oynayacak Antalyaspor, zorlu karşılaşma öncesinde Bursa deplasmanında elde edilen 3 puanla moral buldu.

BEŞİKTAŞ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

Yeni stadında 26 Ekim Pazartesi günü oynanacak ilk maçta tribünleri doldurmayı hedefleyen Antalyaspor yönetimi tarafından maçın biletleri yarın satışa çıkacak. 100 liradan başlayan fiyata biletlerin satışa çıkmasıyla da kombine satışlarında indirim uygulaması sona erecek. Kale arası kombine fiyatı 135 liradan 150’ye yükselecek. Kombinede indirimli fiyat uygulamanın sona ermesiyle VIP Bölümü 5 bin, batı tribünü alt orta 1500, batı tribünü alt yan 1000, maraton 500 lira olacak. 9 bin 500 civarında Antalyaspor taraftarı kombine bilet satın aldı. Kulüp logolu passolig kart sahibi taraftar ise 30 bin 800’e ulaştı.

YILDIZ FUTBOLCU SÖZÜ

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, kırmızı beyazlı takımın yeni stadındaki ilk maçı Beşiktaş ile oynayacağını ve bu karşılaşmada tribünlerin tamamının dolmasını hedeflediklerini söyledi. Yeni statta ilk maç oynayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını aktaran Gencer, “Beşiktaş maçında 33 bin kişilik stadı taraftarın doldurması ve Antalyaspor’un ligde devreyi ilk 4 takım arasında bitirmesi halinde kesinlikle dünya yıldızı getireceğimize söz veriyoruz. Gereksiz bir yıldız değil, kadroda ihtiyaç duyduğumuz bir noktaya yıldız getireceğiz” dedi.

DESTEK ÇAĞRISI

Antalya’da yaşayanlar, işadamları ve turizmcilere çağrı yapan Gencer, kulüp logolu pasolig kartı ve kombine satın alarak takıma maddi manevi destek sağlamalarını istedi. Gencer, “5 Haziran’dan sonra takımda kalan ve giden futbolculara bu güne kadar 47 milyon lira ödedik. Bundan sonra maddi kaynak için şehrin bireylerini destek olmaya davet ediyoruz. Herkes elini taşın altına koyarak taraftar olarak passolig ve kombine kart alıp tribünde yer almalı. 33 bin kişilik stadı doldurmalıyız. Turizmci, sanayici, işadamı herkes üzerine düşen görevi yaparsa para kazandıkları Antalya şehrinin en büyük markası Antalyaspor’un ulaşamayacağı hiçbir hedef yok” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle