Hoşgeldiniz  

Galibiyet Yeşil Kemer’in

SEMİH KÖKEN | 01 Aralık 2014 | Spor A- A+

Antalya Süper Amatör Kümede mücadele eden Kemer temsilcileri Kemer Belediyespor, Yeşil Kemerspor’la ikinci devrenin ilk maçında Kemer İlçe Stadı’nda karşı karşıya geldi.

 

 

Maçı Antalya bölge hakemlerinden Murat Erdoğan, Yakup Yılmaz ve Hasan Günal üçlüsü yönetti.

Her iki takımında iyi mücadele ettiği maçta, maçın 10 dakikasında Yeşil Kemersporlu Burak’ın güzel bir kafa vuruşu ile sahadan 1-0 galip ayrıldı. Maçın 87’nci dakikasında Kemer Belediyesporlu Ali Honamlı kırmızı kartla oyundan ihraç olurken maçın bitiş düdüğü ile birlikte her iki takımın futbolcuları birbirlerini tebrik ederek sahadan kol kola ayrıldılar. Maçı şeref türbininden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’de izlerken her iki kulübün Kulüp Başkanları Ömer Bilici ve Mustafa Pelit birbirlerine başarılar diledi.

Maçta kaleciler gününde olunca her iki takımda gol kaçırma rekoru kırdı. Maçın uzatma dakikalarında Kemer Belediyespor 4 köşe vuruşu kullanırken Yeşil Kemerspor’un defansı ve Kaleci Ramazan’ı geçemedi. Maçta gülen taraf Yeşil Kemer Spor oldu 1-0.

YER: Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Tesisleri)

HAKEMLER: Murat Erdoğan, Yakup Yılmaz ve Hasan Günal

KEMER BELEDİYESPOR: Yahya, Ali Demir, (Dakika 70 Hakan), Muhammed, Seyid, Ender, Ömer, Ali Honamlı , Veysel, (Dakika 87 Oğuzhan) Olkan, Murat, Taylan.

YEŞİL KEMERSPOR: Ramazan, Deniz, (Dakika 73 Barış), Kadir Rusum, Semih Güneş, Remzi, Evren, Yusuf, Orhan, Ramazan, (Dakika 89 Mert) Uğur, Burak.

GOL: Dakika 10 Burak

 

KARTLAR SARI: Remzi -Evren –Burak Yeşil Kemer. Veysel-Taylant Kemer Belediye Spor

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle