Hoşgeldiniz  

Galibiyet sevinci

Semih Köken | 14 Eylül 2015 | Spor A- A+

Hentbol Bayanlar Süper Lig’in ilk haftasında Muratpaşa Belediyespor evinde Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü karşısında kazandığı galibiyetin sevincini yaşıyor. Antrenör Birol Ünsal, zor bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

**

Hentbol Bayanlar Süper Lig’de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, evinde oynadığı ilk maçında Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nü 35-27 yenmenin mutluluğunu yaşıyor. Ligde şampiyonluk iddiası taşıyan 2 takımın mücadelesinde Paşa’nın Melekleri, yeni ve genç oyuncularının da yer aldığı kadrosuyla 8 farklı galibiyet elde etti. Maçta karşılaşmanın skorer ismi Diğdem’in yanı sıra takımın genç oyuncularından Esin 7 gollü performansıyla göz doldurdu.

İSKELET KADRO
Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, sezona galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Maçta şampiyonluk hedefi taşıyan iki takımın mücadele ettiğini aktaran Ünsal, rakip takımın 9 yabancıyla oynadığını, Paşa’nın Melekleri’nin kadrosunda da Türk milli takımının iskeletini oluşturan oyuncuların yer aldığını dile getirdi. Kadroda genç oyuncuların fazlalığına değinen Ünsal, ilerleyen maçlarda genç oyuncuların daha uzun süreli görev yaparak, kadro genişliğini artırmayı hedeflediklerini anlattı.

ZOR BİR MAÇTI
Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü karşısında elde edilen galibiyetin önemini vurgulayan Ünsal, “Sezona iyi başlamak bizim için önemliydi. Ardeşen son derece iyi bir ligin şampiyonlukta favori ekiplerden. Aynı kulvarda mücadele ettiğimiz takımı yenmek önemliydi. İlk maçlar her takım için zordur. Zor bir maçı kazandığımız için mutluyuz” dedi. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle