Hoşgeldiniz  

Galatasaray’ın şampiyonluk balosu

Semih Köken | 27 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Antalya Galatasaraylılar Derneği, Sarı Kırmızı Kulübün 20. Şampiyonluk Balosu’nu Kundu’daki Titanic Otel’in futbol sahasında yaptı.

Antalya Galatasaraylılar Derneği, Sarı Kırmızı Kulübün 20. Şampiyonluk Balosu’nu Kundu’daki Titanic Otel’in futbol sahasında yaptı.

Kutlamaya çok sayıda Galatasaray taraftarı katılırken, kulüp yönetiminden ve futbolculardan kimsenin katılmaması dikkat çekti. Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Gökmen Güzel, şampiyonluk balosuna söz vermelerine rağmen Başkan Dursun Özbek ve diğer Galatasaraylı yöneticilerin katılmamasına tepki gösterdi. Önceki yıllarda Şampiyonluk Kupası’nın başkanla birlikte Antalya’ya geldiğine dikkati çeken Gökmen Güzel, “Bu yıl bütün beklentilerimiz gerçekleşti. Ancak Şampiyonluk Kupası’nı Antalya’da görmek isterdik. Galatasaray başkanlık makamı kutsaldır. Herkes Galatasaray başkanlığına bağlı olmalı. Ben de bu kültürle yetiştim. Kulübüme saygım sonsuz ama bugün Galatasaray Başkanı aramızda olmalıydı. Bize verdiği sözü yerine getirmeliydi. Ama biz yine de coşkumuzu sürdürelim, eğlenmemize devam edelim” dedi. Başkan Güzel, Ünal Aysal, Abdurrahman Albayrak ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Şampiyonluk Balosu’nda Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı Schneider formasını, Konurlar İnşaat’ın sahibi Gürsan Konur 13 bin TL’ye aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ukrayna Dans Grubu, Mezdeke Grubu ve Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Burcu Güneş sahneye çıktı.

BURCU GÜNEŞ’TEN YENİ SİNGLE MÜJDESİ

Pop müziğin sevilen sesi Burcu Güneş, hayranlarına yeni bir single çalışması müjdeledi. 10 gün içersinde hayranlarına bu sürpriz hakkında bilgi vereceğini söyleyen Güneş, “Tarih yakın olduğu için bunu çok fazla da dillendirmek istemiyorum. Sürpriz single çalışmamın çok beğenileceğini umut ediyorum” dedi. Kendisinin Galatasaray’ın uğuru olduğunu da belirten Burcu Güneş, “Bu benim 4’üncü gelişim. Bir tek geçen sene gelemedim ama küçük bir kutlamaya katıldım” diye konuştu. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle