Hoşgeldiniz  

Futbolun efsaneleri Antalya’da buluştu

Semih Köken | 19 Ekim 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

TÜRK- Alman dostluğu için Büyükşehir Belediyesi ve Almanya’nın Antalya Konsolosluğu işbirliğiyle Efsaneler Kupası Futbol Turnuvası düzenlendi. Coşku dolu geçen turnuvada, Hannover 96 kupayı kaldırdı.

Büyükşehir Belediyesi’nin organizatörlüğündeki Efsaneler Kupası Futbol Turnuvası, Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda gerçekleşti. Türk Alman dostluğu için Fabian Ernst, Martin Groth, Savaş Koç ve Deniz Barış gibi eski ünlü futbolcular sahaya çıktı. Karşılaşmaların başlama vuruşunu EXPO 2016 Antalya maskotları Ece ve Efe’nin yaptığı Birinci Efsaneler Kupası’na, Türk ve Alman veteran futbolculardan oluşan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Almanya’nın Antalya Konsolosluğu takımı FC Adler Antalya, Antalyaspor, Alanyaspor, Hannover 96 ve Antalya Müzesi katıldı. Turnuvada birincilik kupasını Alanyaspor’u 1-0 mağlup eden Hannover 96 aldı. Dereceye girenlere kupa ve madalyaları Almanya’nın Antalya Konsolosu Martin Vetter, muavin konsolos Jörg Fürstenau, eski milli futbolcu Tanju Çolak ve Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Seval Yasak tarafından verildi.
TURK- ALMAN DOSTLUGU ICIN BUYUKSEHIR BELEDIYESI VE ALMANYA'NIN ANTALYA KONSOLOSLUGU ISBIRLIGIYLE EFSANELER KUPASI FUTBOL TURNUVASI DUZENLENDI. COSKU DOLU GECEN TURNUVADA, HANNOVER 96 KUPAYI KALDIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Ayrıca, turnuva öncesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Efsaneler Kupası için cuma akşamı Delphin Imperial Otel Balo Salonu’nda resepsiyon düzenledi. Yoğun ilgi gören resepsiyonda kokteyl ve kura çekimi yapıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle