Hoşgeldiniz  

Fırtınayı bekliyorlar

Semih Köken | 25 Temmuz 2015 | Spor A- A+

 

11774710_10153190971711137_1409062409_n 11791783_10153190971686137_1048141714_nAntalya Muhtarlar Master Takımı ve Antalya Masterler takımları kanser tedavisi gören Muratpaşa Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Engin Murat Özdemir için saha çıktı ve ‘seni yeniden aramızda görmek istiyoruz’ mesajı verdi.

 

ARKADAŞLARINDAN DESTEK

Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı CHP’li Mustafa Akaydın’ın siyasi danışmanlığı ve daha sonra Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Engin Murat Özdemir’e yeşil sahalarda beraber ter döktükleri arkadaşlarından destek geldi. Kanser hastalığı teşhisi konan ve Yaşam Hastanesi’nde geçirdiği başarılı operasyon sonrası evinde dinlenmeye çekilen Engin Murat Özdemir için 40 yaş üstü sporculardan oluşan Antalya Masterler ve Antalya Muhtarlar Master takımları kavurucu sıcağa ve neme rağmen Zeytinköy 4 nolu sahada kıyasıya mücadele etti.

 

KAREDE SEN DE OLACAKSIN

Karşılaşma 5-4 Muhtarlar Master takımı lehine sonuçlanırken hafızalara kazınacak anlar yaşandı. Antalya Masterler Futbol Takımı kaptanı Erol Erenler ile Antalya Muhtarlar Master Takımı Recep Şengün, bu maçı Murat Özdemir’e ithafen gerçekleştirdiklerini ve ona moral olması açısından sahaya çıktıklarını dile getirdi. Erol Erenler, “Değerli büyüğümüz, Sahaların fırtınası Engin Murat Özdemir’e tüm arkadaşlarım adına geçmiş olsun dileklerimi sunuyor ve en kısa zamanda aramıza dönmesini temenni ediyor, bu sahada onunla birlikte bir fotoğraf karesinde olmayı da arzu ediyorum” dedi.

 

ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER

Antalya Muhtarlar Master Takımı Kaptanı Recep Şengün de başkan yardımcılığı döneminde sık sık görüştükleri Engin Murat Özdemir’in muhtarlara gösterdiği yakın ilgiden dolayı minnettarlığı olduğunu ve bu müsabakada yer almaktan onur duyduğunu söyledi. Şengün, “Muhtarlarımızın dertlerini, sıkıntılarını dinlemekten çekinmeyen ve bunların çözümü açısından elinden gelen bütün gayreti gösteren sporcu kişiliği ile de tanınan Engin Murat Özdemir’e Allah’tan şifa diliyorum” diye konuştu. Takımlar toplu fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

 

Murat ŞENTÜRK

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle