Hoşgeldiniz  

EMNİYETÇİLER GAZETECİLERİ DOSTLUK MAÇINDA YENDİ

SEMİH KÖKEN | 11 Nisan 2014 | Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

10 Nisan Polis Haftası kutlamaları kapsamında Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ile basın mensupları arasında dostluk maçı yapıldı. Oldukça çekişmeli geçen futbol maçını, 8-3’lük skorla İlçe Emniyet Müdürlüğü takımı kazandı.

Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 169’uncu yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kemer’de faaliyet gösteren basın mensupları arasında düzenlenen futbol maçı, Grand Haber Otel’in futbol sahasında gerçekleştirildi. FİFA kokartlı eski hakemlerden Metin Suyabakan’ın yönettiği karşılaşma, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen’in, basın takımının kaptanı Tosun Ülge’ye günün anısına plaket vermesinin ardından başladı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçı, emniyet teşkilatının aileleri de izledi. Toplam 60 dakika süren karşılaşmanın ilk devresini, 5-2’lik skorla emniyet takımı önde kapattı. İkinci yarıda her iki takım da oyuncu değişikliğine gitti. İkinci devrede geliştirdiği ataklarla basın takımına adeta nefes aldırmayan emniyet takımı, maçtan 8-3 galip ayrıldı. Dostluğun ön plana çıkarıldığı maçta performanslarıyla göz dolduran her iki takım oyuncuları, karşılaşma sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdi. Maçın dostluk içerisinde geçtiğini söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirterek, iki takım oyuncularının da en iyi şekilde mücadele ettiğini kaydetti.

 

 KEMER NİSAN10 EMNİYET 1267 KEMER NİSAN10 EMNİYET 1278 KEMER NİSAN10 EMNİYET 1282 KEMER NİSAN10 EMNİYET 1284 KEMER NİSAN10 EMNİYET 1292 KEMER NİSAN10 EMNİYET 1293 KEMER NİSAN10 EMNİYET 1294
Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle