Hoşgeldiniz  

Dünyanın En İyileri Belek’te Buluşacak

SEMİH KÖKEN | 08 Kasım 2014 | Spor A- A+

Turkish Airlines Open Turnuvası, Serik’e bağlı turizm bölgesi Belek’teki Montgomerie Maxx Royal Otel sahasında oynanacak. Geçen yıl efsane oyuncu Tiger Woods’un yer aldığı turnuva bu yıl da dünyanın en iyi oyuncularının mücadelesine sahne olacak. Avrupa Turu’nun Dubai’deki finali öncesi son turnuva olma özelliği taşıyan organizasyona geçen yılın şampiyonu Fransız Victor Dubuisson’un yanı sıra eski dünya 1 numaraları İngiliz Lee Westwood ve Luke Donald, bu yılın Amerika Açık şampiyonu Alman Martin Kaymer, kariyerinde 27 şampiyonluğu bulunan İspanyol Sergio Garcia gibi önemli oyuncular katılacak. Efsane oyuncu Colin Motgomerie, golf dünyasının aykırı oyuncusu Amerikalı John Daly ve 2011 Britanya Açık şampiyonu Darren Clarke de genç oyuncularla birlikte şampiyonluk mücadelesi verecek. 2013 Turkish Airlines Open’da da oynayan 2 Türk amatör oyuncu Ediz Kemaloğlu ve Ali Altuntaş ile Alihan Afşar wild card ile bu önemli organizasyonda boy gösterecek.

ÜNLÜLER SAHAYA ÇIKACAK

Turkish Airlines Open öncesinde 11- 12 Kasım’da Pro- Am Turnuvası oynanacak. 3 amatör ve 1 profesyonel oyuncudan oluşan takımlar en yüksek puanı elde etmek için sahaya çıkacak. Pro- Am’de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, ünlü İspanyol oyuncu Sergio Garcia ile birlikte oynayacak. Turnuvada ayrıca Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fikret Öztürk, Dirk Kuyt, İsmet Kalafatoğlu, Fikret Ünlü, Bülent Göktuna, Erdem Kıramer, Mehmet Dora, Serdar Candar ve Nüzhet Atabek gibi golf camiasının ünlü isimleri boy gösterecek.

‘KUSURSUZ ORGANİZASYON İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2012 yılında Turkish Airlines World Golf Final ile başlayan yolculuğu devam ettirdiklerini belirterek, “Bu organizasyonlar Belek ve Antalya’nın yanı sıra Türkiye’nin tanıtımına da önemli katkı yaptı. Geçtiğimiz yılki turnuva 39 ülkede naklen yayınlandı ve tam 136 ülkede organizasyonla ilgili haber çıktı. Yine kusursuz bir organizasyon için çalışıyoruz” dedi.

‘GEÇEN YILDAN TECRÜBE KAZANDIK’

Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy ise geçen yıl mükemmel bir organizasyona imza attıklarını ve Avrupa Turu CEO’su George O’Grady’den övgü aldıklarını aktarırken, bu yıl çıtayı daha da yükseltmek istediklerini söyledi. Ersoy, “Bu yıl birkaç küçük değişiklik yaptık. Ayrıca geçen yıldan önemli bir tecrübe kazandık. Hedefimiz Turkish Airlines Open sırasında vereceğimiz hizmetle Belek, Antalya ve Türkiye’nin imajına katkı yapmak” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle