Hoşgeldiniz  

Döşemealtı Kadın futbol takımına 4 flaş transfer

Semih Köken | 17 Şubat 2017 | Antalya Haber, Spor A- A+

Döşemealtı Kadın futbol takımına 4 flaş transfer

Türkiye Kadınlar Futbol 1’nci liginin en güçlü ekiplerinden 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol takımı ikinci transfer döneminin son gününde 2’si yabancı 4 yeni futbolcuyu renklerine bağladı.

Norveç’den Tatiana, Nijerya Milli Takımından Gift Döşemealtı’nda…

Norveç Premier Ligi takımlarından Medkila’dan üstün tekniği ve sert şutlarıyla göze çarpan Tatiana Matveeva (Tata), Yine Nijerya Milli takımının yıldız oyuncusu ve Ukrayna’nın FC Minsk takımında 5 yıldır kaptanı olarak maçlara çıkan orta saha oyuncusu Gift Otuwe, Döşemealtı Belediyesi Kadın futbol takımı renklerine bağladı.

İki Milli oyuncu Döşemealtı için mücadele edecek…

Merve Odabaşıoğlu, Gülfidan Göz ve Melisa Keskin ile yollarını ayıran Kırmızı- Beyaz–Siyahlı ekipte yabancı flaş transferlerin yanı sıra Türk Milli Takımında forma giyen 2 futbolcu daha kendilerini 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol takımına bağlayan imzayı attı. Çok yönlü futboluyla milli takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan Gaziantep Gazikent Kadın futbol takımı oyuncusu Demet Kılınç, ile Milli takım kalecisi Ankara Fomget Kadın futbol takımı sporcusu Zeynep Erdoğan Döşemealtı Belediye Spor Kulübü’nün sporcuları oldu.

Amaç; Play-Off ve Avrupa…

1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol takımı Sportif Direktörü Hüseyin Türk, “Transferin son gününe kadar bekledik ve en iyi oyuncuları renklerimize kattık. Amacımız ligi ve Play-off maçlarını en iyi yerde tamamlamak. Bunun için kadromuzu güçlendirdik. Yaptığımız transferlerle yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Taraftarımız bize güvensin ve desteğini sürdürsün” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle