Hoşgeldiniz  

DERİNCESPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI…‏

SEMİH KÖKEN | 09 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Spor A- A+

Kemer’in Gökmavili 3. Lig temsilcisi Kemer Tekirovaspor deplasmanda oynayacağı Derincespor müsabakasının hazırlıklarına başladı. Playoff hedefleyen Kemer Tekirovaspor mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Halide Edip Adıvarspor’a mağlup oldu. Oyun genelinde sayısız pozisyona giren Kemer Tekirovaspor aradığı golü bir türlü bulamazken, ender gelişen Halide Edip Adıvarspor ataklarının birinde kalesinde golü görerek karşılaşmadan 1-0 yenik ayrıldı.

Deplasmanda oynayacağı Derincespor karşılaşmasının hazırlıklarına İstanbul’da devam eden Gökmaviler Derincespor müsabakasının hazırlıklarına bir günlük dinlenmenin ardından Fatih Namık Sevik Stadında devam ediyor.

Halide Edip Adıvarspor karşılaşmasını değerlendiren Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Tuğrul Metin şunları dile getirdi; “Sahadan mağlup ayrıldık fakat karşılaşma altı veya yedi farklı galibiyetimizle sonuçlanabilirdi. Oyunun genelinde kazanmak isteyen taraf olarak oyunu oynayan ve sonuca gidecek ataklar geliştirdik. Oyun genelinde bulduğumuz pozisyonları skora yansıtamadık. Bu karşılaşmayı hedeflediğimiz Plaoff yolunda bir kaza olarak değerlendiriyoruz” dedi. IMG_5055 IMG_5064

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle