Hoşgeldiniz  

Celustka Ve Rıdvan Şimşek Antalyaspor’a İmza Attı

SEMİH KÖKEN | 22 Haziran 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan imza töreninde çek defans oyuncusu Ondrej Celustka 3 yıllığına, Karşıyaka’dan transfer edilen genç oyuncu Rıdvan Şimşek ise 2 yıllığına kendilerini Antalyasporlu yapan sözleşmeye imza attılar.
CELUSTKA’NIN TÜRKİYE KARİYERİ
26 yaşındaki Çek defans oyuncusu Ondrej Celustka, Türkiye’de Trabzonspor formasıyla 90 maça çıktı ve 2 gol kaydetti. Celustka, Karadeniz temsilcisiyle, Spor Toto Süper Lig’de 55 maça çıkarken, 1 kez gol sevinci yaşadı. Tecrübeli oyuncu, Ziraat Türkiye Kupası’nda 8 maç, UEFA Avrupa Ligi’nde 9 maç ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 8 mücadeleye çıkarken, 1 kez de gol sevinci yaşadı. Genç oyuncu Celustka, Trabzonspor’un UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Inter’i deplasmanda 1-0 yendiği maçta karşılaşmanın tek golünü kaydeden isim oldu.
RIDVAN ŞİMŞEK’İN KARİYERİ
24 yaşındaki genç oyuncu kariyeri boyunca 105 maça çıkarken, 1 kez gol sevinci yaşadı. Rıdvan Şimşek, Karşıyaka Kulübü ile PTT 1. Lig’de 78 maç oynarken, 2 kez de Ziraat Türkiye Kupası’nda forma giydi. Genç defans oyuncusu Beşiktaş ile ise 7 kez Spor Toto Süper Lig’de, 1 kez Süper Kupa, 2 kez de Ziraat Türkiye Kupası’nda takımının formasını terletti. Şimşek, Karabükspor formasını ise Spor Toto Süper Lig’de sadece 2 maçta terletirken, Elazığspor forması ile de PTT 1. Lig’de 12 maça çıktı. Genç oyuncu U21 Milli Takım formasını da 1 kez giyme başarısı gösterdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle