Hoşgeldiniz  

Çavuşoğlu: Çıkışa geçmek istiyoruz

Semih Köken | 17 Eylül 2015 | Spor A- A+

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “İzmir’den iyi bir sonuçla dönerek çıkışa geçmek istiyoruz ancak zor maç olacak” dedi.

**

Alanyaspor cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürdü. Cengiz Aydoğan Alanyaspor Tesisleri’nde teknik direktör Erhan Altın gözetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dayanıklılık ve kondisyon koşularının ardından futbolcular esneme hareketleri taptı. Antrenman, dar alanda taktiksel çalışmayla sona erdi.

ZOR MAÇ OLACAK
Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, lige iyi başlayamadıklarını ancak geçen hafta Kayseri Erciyesspor karşısında geriye düşmelerine rağmen Barış’ın 2 güzel golüyle galip gelmesini bildiklerini söyledi. Altınordu karşısında çok önemli maça çıkacaklarını belirten Başkan Çavuşoğlu, “İzmir’den iyi bir sonuçla dönerek çıkışa geçmek istiyoruz ancak zor maç olacak” dedi.

LİG DAHA ZOR GEÇECEK
Ligin başında kredilerinin büyük bir kısmını kullandıklarını dile getiren Başkan Çavuşoğlu, “Bundan sonraki kredilerimizi daha ekonomik kullanmamız gerekiyor. Geçen seneden daha kaliteli bir takımımız var. Yedek kulübemiz de daha iyi. İlk 11’in dışında kalan oyuncular da her an oynayabilecek kapasitede. Ancak bu sezon ligin de kalitesi yükseldi. Bu sezon lig çok daha zor geçecek” diye konuştu. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle