Hoşgeldiniz  

BOCCEDE KEMER ANTALYA YI TEMSİL EDECEK

SEMİH KÖKEN | 06 Mayıs 2014 | Spor, Yaşam A- A+

Kemer Belediye Spor Bocce Takımı Antrenörü Erdal Buyruk, 7-9 Mayıs günleri arasında Mersin’de yapılacak Okullararası Türkiye Bocce Turnuvası’na, ilçeden 4 takımın katılacağını söyledi. 

Okullararası Türkiye Bocce Şampiyonası’na katılacak takımların, küçükler ve yıldızlarda 7-9 Mayıs’ta, gençlerde ise 10-12 Mayıs günleri arasında Mersin’de düzenleneceğini hatırlatan Erdal Buyruk, Kemer’in 4 takımla temsil edileceğini aktardı. Buyruk, “Küçükler kategorisinde, Hacı Hafize Saygan ve Mustafa Rüştü Tuncer okullarımız yarışacak. Merkez İlköğretim Okulundan ve Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulumuzun sporcuları da yıldızlar kategorisinde yer alıyor. İki erkek, iki de bayan takımı olarak katılıyoruz. Bu takımlarımız Antalya ilini temsilen bu turnuvaya katılıyor. Antalya ili seçme müsabakalarında bu dört takımımız birinci olmuş ve Mersin’deki turnuvaya katılmaya hak kazanmışlardı. İnşallah Mersin’de yapılan turnuvada başarılı olur ve kupalarla döneriz” dedi.

“TÜRKİYE’DE MARKA OLDU”

Antalya Bocce İl Temsilcisi Yardımcısı Sadettin Karatekeli de yaptığı açıklamada, Kemer’in bocce spor dalında Türkiye’de marka olduğuna değindi. Kemer Belediyesi’nin bocce sporuna çok önem verdiğini belirten Karatekeli, “Belediyemizin destekleri ile her geçen gün büyüyen ve gelişen bocce spor dalı, başarılı sporcular yetiştiriyor. Geçtiğimiz günlerde Kemer’de düzenlenen Türkiye Volo Şampiyonasında Kemer Belediye Bocce Takımı 2 birincilik alarak, bu arkadaşlarımız Türkiye Şampiyonu oldu. Mersin’de yapılacak Okullararası Türkiye Bocce Şampiyonasında genç sporcularımız, Kemer’li olarak Antalya ilimizi temsil edecekler. Başarılarından dolayı teknik heyete ve katkılarından dolayı da Kemer Belediyesi’ne teşekkür ederiz” diye konuştu. İddialı olduklarını söyleyen sporcular, turnuvanın hazırlıklarına devam etti.antalyayi-kemer-temsil-edecek3a58aaf9839cb442c984

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle