Hoşgeldiniz  

Başkan Minta “HEDEF 2. LİG” dedi.

SEMİH KÖKEN | 12 Ağustos 2014 | Spor A- A+

 

 

IMG_8885 IMG_8868 IMG_8873 IMG_8880 (1)

Kemer Tekirovaspor-Manavgatspor karşılaşması sonrası geceyi Avanos’da geçiren yönetim ve konuklar ertasi sabah çalışması öncesi oyuncular ve teknik heyetle idman sahasında bir araya geldiler.

Bu yıl yepyeni bir oluşum içerisine giren Kemer Tekirovaspor kısa sürede yaptığı transferlerin ne kadar isabetli olduğunu kamp dönemi içerisinde görme şansını yakaladı. Gerek kamptaki oyuncular gerekse yönetim hazırlık ve uyum sürecinin oldukça başarılı olduğu düşüncesindeler.

Kemer Belediye Başkanı ve Kemer Tekirovaspor Onursal Başkanı Mustafa Gül oyuncular ve teknik heyete yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Kemer Belediyesi olarak farklı spor branşlarında spor faaliyetlerini destekliyoruz. Bu yıl özellikle futbol takımımızdan başarı bekliyorum. Mümkün olduğu kadar deplasman maçlarınıza da gelmeye çalışacağım, hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün ardından Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta takıma başarılar dileyerek moral konuşması yaptı. Takımın hedeflerini de hatırlatan Minta “Hedefimiz 2. Lig” diyerek oyunculardan başarı sözü aldı.
Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta’nın  konuşmasının ardından takım kaptanı İsmail Şener kampı ziyaret eden yönetici ve konuklara takım adına teşekkür ederek “Allah yardımcımız olsun” dedi.

Takımla birilikte topluca çektirilen fotoğrafın ardından takımla vedalaşan Yönetim ve konuklar Kemer Tekirovaspor’un kamp yaptığı Avrasya Otelden ayrılarak Kemer istikametine doğru hareket ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle