Hoşgeldiniz  

Başkan Gencer’den çağrı

Semih Köken | 17 Eylül 2015 | Spor A- A+

Antalyaspor, Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, kulüp logolu passolig kartı sahibi taraftar sayısının 27 bin, kombine satışının da 7 bine ulaştığını söyledi. Kulüp logolu 100 bin passolig kart sahibi taraftar sayısına ulaşmaşı hedefediklerini belirten Gencer, Antalyalı iş adamlarına ve vatandaşlara 15 liraya kulüp logolu passolig kartı satın alıp, takıma destek olmalarını söyledi.

**

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından düzenlenen toplantıya Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyeleri konuk oldu. Toplantıda konuşan Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor’un bu yıl bütçesinin 97.5 milyon lira olduğunu söyledi. Antalyaspor’un taraftar sayısının azlığından yakınan Gencer, memleketçilik olgusunun göçlerden dolayı yok olması nedeniyle seyirci olgusunun kaybolmaya yüz tuttuğunu dile getirdi.

100 BİN PASSOLİG HEDEFİ
Süper Lig’de hem kalıcı olmak hem de seyirci olgusunu oluşturmayı amaçladıklarını kaydeden Gencer, “Antalyaspor olarak 100 bin passolig hedefi koyduk. Maça gitsek de gitmesek de ‘Antalyalıyız’ diyorsak, Antalya’da iş yapıyorsak sadece 15 lira ödeyerek passolig almalıyız. Şehir olarak bir yarışa girdik. Herkesin bu katkıyı yapması gerektiğini düşünüyorum. Kombine bilet konusunda hepinizden katkı bekliyoruz. İstersek yeni stadımızda 20 bin seyirci ortalamasında oynayabiliriz” dedi.

TEK EKSİĞİMİZ FUTBOL BAŞARISI
Başkan Gencer, İspanya’nın Sevilla kenti ile Antalya’nın benzer yönleri olduğunu vurguladı. Antalya’nın Sevilla gibi futboldan yüksek gelir sağlayabileceğine dikkati çeken Gencer, “Baktığınız zaman Sevilla’dan fazlamız var. 13 milyon turist ziyaretçimiz var. İki bin civarında futbol takımının kamp yaptığı bir şehir. Ama futbol dediğin zaman çok çok gerilerdeyiz. Sevilla ile karşılaştırdığınız zaman çok fazla artımız var. Tek eksiğimiz futbol başarısı” dedi.

ETO’O, AVRUPA’NIN EN İYİ 15 TRANSFERİ İÇİNDE
Kamerunlu golcü Samuel Eto’o’nun Antalyaspor’a transferi hakkında bilgi veren Başkan Gencer, yıldız futbolcunun kendisine Türkiye’de en iyi bildiği şehrin Antalya olduğunu anlattığını söyledi. Eto’o’ya anlaşma sürecinde teminat mektubu vermediğini dile getiren Gencer, “Eto’o’yu 15 milyon euro vererek Beşiktaş’ın getiremediğini, Aziz Yıldırım’ın defalarca talimat verip İstanbul’a dahi getiremediğini biliyorduk. Buna rağmen biz bunu Antalya şehri olarak yapacağımıza inandık. Eto’o transferi şu anda Avrupa’da en büyük 10 transfer içinde yer alıyor” diye konuştu.

TANITIM TRANSFERİ
Samuel Eto’onun bir tanıtım transferi olduğunu belirten Başkan Gencer, futbolun bir çok konuda önemli bir tanıtım aracı olarak kullanılmasını ve şehrin bu konuya sahip çıkması gerektiğini söyledi. Gencer, kulüp logolu passolig kartı sahibi taraftar sayısının 27 bin, kombine satışının da 7 bine ulaştığını kaydetti. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle