Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek: Antalyaspor ile heyecanımız büyüdü

SEMİH KÖKEN | 17 Haziran 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek’i makamında ağırladı. Teknik heyetten Alattin Gülerce’yle birlikte Başkan Böcek’i makamında ziyaret eden Yusuf Şimşek, Süper Lige çıkan Antalyaspor’u kentin bir çok noktasında asılı bilbordlar ile kutlayan Başkan Böcek’e desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Antalyasor Teknik Direktörü şampiyon olduktan sonra ilk ziyareti Muhittin Başkan’a gerçekleştirdiğini belirterek, “Başkanımız her zaman bizlerin yanında oldu. Futbolcu kardeşlerimize, yönetimimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu sene Süper Lig’de iyi işler yapacağız” diye konuştu.

Yusuf Şimşek ve Alattin Gülerce’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhittin Böcek, Yusuf Şimşek’in Konyaaltı’nda spora önemli hizmetlerde bulunduğunun da altını çizdi. Başkan Böcek, “Yusuf Hoca’ya, ekibine ve de Antalyasporlu oyuncu ve yönetimine bize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Maç günü heyecandan yerimizde zor durduk. Türk turizmin başkenti Antalya’da Antalyaspor’un Süper Lige yükselmesi çok önemlidir. Şehrimizin takımı Antalyaspor’a elimizden gelen her türlü katkıyı her zaman koyduk, bundan sonra da desteğimiz sürecektir” dedi.

Başkan Böcek, Antalyaspor’un tüm teknik ekibine ve oyuncularına başarılarının devamını dilerken, Yusuf Şimşek, Başkan Muhittin Böcek’e isminin yazılı olduğu Antalyaspor forması hediye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle