Hoşgeldiniz  

Avşar Spor’un Büyük Başarısı

SEMİH KÖKEN | 18 Mart 2014 | Spor A- A+

Türkiye Muay Thai Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan Çocuklar, Gençler, Büyükler Bay ve Bayanlar Türkiye Şampiyonası 8-15 Mart 2014 tarihleri arasında Kemerde yapıldı.
Talimata göre 8 bölgede yapılan Bölge Şampiyonaları sonucunda kontenjanlarla sınırlı olmak üzere 60 ilden yönetici, idareci, hakem, antrenör ve sporcu olmak üzere 1200’e yakın katılımcıyla 8 gün süren şampiyona başarıyla tamamlandı. Antalya Kemer’de yapılan şampiyonada Manavgat Avşar Gençlik ve Spor Kulübü 4 sporcuyla mücadele verdi. Şampiyonada Avşar Spor’dan Şüheda Dilek Taşpınar altın madalya alarak birinci olurken, Fatma İlayda Yuca Gümüş madalya alarak ikinci oldu.
Muay Thai Antalya İl Temsilcisi ve Avşar Spor Kulübü Antrenörü Yasin Avşar, 4 sporcuyla katıldıkları şampiyonadan bir altın ve bir Gümüş madalya kazanarak, Manavgat’ı başarılı bir şekilde temsil ettiklerini ve sporcularının milli takım kadrosunda Dünya ve Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandıklarını belirtti.
Avşar Spor Kulübü olarak Manavgat’a 2014 yılı ilk müsabakalarında da milli sporcu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve bu yıl içerisinde yapılacak ulusal müsabakalarda yine milli takım kadrosunda aday potansiyel sporcularının disiplinli bir şekilde antrenmanlara devam ettiklerini söyledi

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle