Hoşgeldiniz  

ANTALYASPOR’DAN 49. YIL İFTARI

SEMİH KÖKEN | 03 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

İftar etkinliğine Antalyaspor Kulübü bünyesinde bulunan diğer alt yapı takımındaki ve branşlarındaki sporcular, taraftarlar, kulüp yöneticileri, amatör spor kulübü yöneticileri ve gazeteciler katıldı. Antalyaspor kulübü tarafından verilen iftar yemeğine Antalya Valisi Muammer Türker, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Antalyaspor Kulübü Vakfı Ali Yılmaz, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Antalyaspor’un gelecek yıl 50. kuruluş yılını kutlayacağını ifade etti. Nafiz Tanır, Antalyaspor camiasına birliktelik, takımada gelecek sezonda başarı dileklerini sundu.

“ANTALYASPOR HAK ETTİĞİ YERE GELDİ”

Vali Muammer Türker ise Antalyaspor’un şehrin marka değerini artırdığını vurguladı. Antalya’da yılda 2 bin takımın kamp yaptığını ifade eden Vali Muammer Türker, “Şehre sosyal, kültürel dinamikleriyle değer katan Antalyaspor, geçen yıl yaşanan talihsizliğin ardından bu yıl yeniden Süper Lig’e yükselerek hak ettiğimiz yere geldi. Antalyaspor, hak ettiği daha yüksek yerlere gelecektir” dedi.

“YENİ SEZONA YENİ STADA OYNAYARAK BAŞLAMASINI ÜMİT EDİYORUM”

Yapımı tamamlanmak üzere olan yeni statta Antalyaspor destekçilerinin rahat ulaşabileceği güzel, bir ortamda başarıya imza atacağını belirten Türker, “Statta eksikliklerin giderilmesi için son 10 günde mekik dokuması yaptık. TOKİ, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ile görüştük ve mutabakata vardık. Antalyaspor’un yeni sezona yeni stadında oynayarak başlamasını ümit ediyorum. Antalyaspor’a yeni sezonda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle