Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’da Korukır Dönemi Sona Erdi

SEMİH KÖKEN | 11 Kasım 2014 | Spor A- A+

PTT 1. Lig’de mücadele eden Antalyaspor’da Altınordu mağlubiyetinin ardından kulüp yönetiminin Teknik Direktör Engin Korukır ile yolları ayırma kararı sonrası toplantı yapıldı. Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Asbaşkan Mehmet Aygün, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Fikret Karakaş ile Engin Korukır ve beraberindeki teknik heyet, toplantıda bir araya geldi. Görüşmede Korukır’ın sözleşmesi karşılıklı feshedildi. Asbaşkan Mehmet Aygün, Korukır ile yaptıkları görüşmede anlaşmaya vardıklarını dile getirdi.

Teknik Direktör Engin Korukır, 12 Haziran’da Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen törende kırmızı beyazlı kulüple 1 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Antalyaspor ile PTT 1. Lig’de bu sezon 9 maça çıkan teknik adam, 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

KORUKIR KULÜP BİNASINDAN TARAFTARLARIN OMZUNDA AYRILDI

ANTALYASPOR yönetimi ile sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Teknik Direktör Engin Korukır, Hasan Subaşı Tesisleri’nden ayrıldı. Kulüp binası çıkışında taraftarın omzunda taşıyarak destek verdiği Korukır’ın ağladığı gözlendi.

PTT 1. Lig’in 9’uncu haftasında ilk mağlubiyetini alan Engin Korukır, kulüp binasında eşyalarını toplayarak elindeki Antalyaspor ve Kocaelispor’un atkısı ile dışarı çıktı. Tesis kapısına ‘Körfezden doğan güneş, geleceğimizi aydınlattı. Seni çok seviyoruz Engin Hoca’ yazılı pankart asan taraftarlar Korukır’a sevgi gösterisinde bulundu. Tezahüratlarıyla Korukır’a destek veren taraftarlar teknik adamı omzunda taşıdı. Korukır’ın bu sırada ağladığı gözlendi.

Taraftarlarla sohbet eden Engin Korukır, “Antalyaspor dünyanın en değerli takımı, bu futbolcular on numara çocuklar. Sizden istediğim tek şey hakkımı helal etmemi istiyorsanız takımı sonuna kadar destekleyin” diye seslendi.

Konuşurken sesi titreyen Korukır, “Çok üzgünüm ama ben futbolcularımın üzülmesini istemiyorum. Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Yönetimdekilere de hakkımı helal ediyorum” dedi.

Taraftarların Kulüp Başkanı Gültekin Gencer’in istifa etmesi yönündeki tezahüratları üzerine Korukır, taraftarı engelledi. Taraftarlara Antalyaspor’un maçlarını izlemeye geleceğini belirten Korukır, kendisinin yerine gelecek teknik direktöre destek vermelerini istedi. Korukır, “Ben öyle bir temel kurdum ki bu takım şampiyon olacak” diye konuştu. Korukır, gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

“Benim için buradan ayrılmak büyük bir üzüntü. Böyle büyük bir kulüpte hocalık yapmak benim için büyük bir şeref ve onurdur. Ben buranın değerini çok iyi bildim. 9 Haziran da girdim, evime 3-4 defa gittim ve çıkıyorum. Herkese hakkım helal olsun bir, iki kişiye etmeyecektim ama onlara da ediyorum. Benim tek hatam çok çalışmak. Yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Beni buraya getiren Mehmet Aygün’e teşekkür ediyorum. Taraftarımıza söyleyecek laf bulamıyorum. Mukaveleyi feshederken alacağımız paranın yarısına anlaştık karşılıklı. Para hiç önemli değil. Benim için utanılacak bir yerde bırakmadım. Takımı 2’nci sırada bıraktım ne için gönderildiğimi yönetim kurulu açıklar. Oynanan futboldan sadece Altınordu maçı için özür diliyorum, sadece son maç kötü oynadık.”

Antalyaspor taraftar grubu ‘Grup 1966’ Başkanı Yılmaz Yıldız da Korukır’ın takımdan ayrılmasına tepki göstererek, kırmızı beyazlı takımın başarısız olması halinde yönetime hesap soracaklarını belirtti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle